De vereniging verbindt: vv Grijpskerk

31 maart 2020 / vandaag

De vereniging verbindt, ook in moeilijke tijden. Dat geldt voor FC Groningen en ook de ruim 200 aangesloten partnerverenigingen in bij het Amateurconvenant FC Groningen. Vandaag aandacht voor: VV Grijpskerk. De vereniging zorgt voor verbinding en blijft groeien. 

logo grijpskerk

“We willen met ons eerste elftal in de derde klasse blijven spelen en we streven naar gezellige en sportieve zaterdagen.”
 
Welke anekdote over de vereniging moet iedereen weten?     
“Geen anekdote, maar wel vermeldenswaardig: We hebben een ‘super-vrijwilliger’, Niek, die het sportcomplex tot in de puntjes verzorgt. Ons kunstgrasveld ziet er nog als nieuw uit en op zaterdagmorgen is alles weer gereed om er mooie voetbaldag van te maken.”
 
Hoe toont de vereniging haar maatschappelijke gezicht?          
“VV Grijpskerk is een echte dorpsclub. We stellen onze kantine open voor andere activiteiten. We werken samen met de spelweek, gemeente en sponsoren. Kinderen van statushouders komen op de club en integreren via het voetbal in het dorp en ook hun ouders raken betrokken bij de club. Zo verbinden we Grijpskerkers onderling op een positieve manier!”

Grijpskerk

Waar staat de vereniging over 5 jaar?  
“Op dit moment groeien we, tegen de landelijke trend in, we hopen dat vast te kunnen houden.”
 
Wat is de overeenkomst tussen uw vereniging en FC Groningen?          
“We willen de voetbalbeleving in Grijpskerk optimaliseren, net als FC Groningen dat in het Noorden doet.”
 
Publicatie uit de Amateurconvenant FC Groningen Seizoengids geschreven door: Mirja Schoenmaker, secretaresse jeugd VV Grijpskerk.

Eerdere edities van 'De vereniging verbindt!'

ac-11
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws