De vereniging verbindt: VV GOMOS

10 april 2020 / vandaag

De vereniging verbindt, ook in moeilijke tijden. Dat geldt voor FC Groningen en ook de ruim 200 aangesloten partnerverenigingen in bij het Amateurconvenant FC Groningen. Vandaag aandacht voor: VV GOMOS. Een vereniging die al jaren een nauwe band heeft met FC Groningen. 

Gomos1

“Bij voetbalvereniging GOMOS staat plezier altijd voorop. Daarnaast streven wij altijd naar het hoogst haalbare. Natuurlijk staat voetbal voorop, maar wij proberen daarnaast ook voor alle leeftijden verschillende andere nevenactiviteiten te organiseren, zoals klaverjassen, voetbalclinics een filmavond en een FIFA-toernooi.”
 
Welke anekdote over de vereniging moet iedereen weten?     
“GOMOS heeft sinds dit seizoen een nieuwe trainer en iemand die wel bekend is bij FC Groningen, namelijk Martin Drent. Toen bekend werd dat Wim Bakering stopte als hoofdtrainer ging GOMOS op zoek naar een vervanger. Meestal moet er zelf dan contact worden opgezocht, maar deze keer liep het anders. Martin trok zelf de stoute schoenen aan en belde zelf met GOMOS, met de gedachte ze hebben al een nieuwe trainer gevonden. Na het gesprek werden de handen al snel geschud.”

Gomos2

Wat is de overeenkomst tussen uw vereniging en FC Groningen?           
“FC Groningen is zeer betrokken bij voetbalvereniging GOMOS. Zo werd afgelopen zomer alweer voor de tiende keer het FC Groningen Voetbalkamp georganiseerd op de velden in Norg. Afgelopen zomer belegde FC Groningen voor het tweede jaar op rij een trainingskamp bij GOMOS. De trainers en spelers trainden een week lang dagelijks op ons sportpark en verbleven in een hotel in Norg. Regelmatig wordt er ook een oefenwedstrijd gespeeld tijdens de voorbereiding. Zo ook afgelopen zomer waar FC Eindhoven de tegenstander was. GOMOS is zeer verheugd met de komst van FC Groningen naar Norg en werkt zeer goed samen met de Trots van het Noorden.”

Publicatie uit de Amateurconvenant FC Groningen Seizoengids geschreven door: Jasper Boer, beheerder van website en social media VV GOMOS. 

Eerdere edities van 'De vereniging verbindt!'

ac-15
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws