De vereniging verbindt: VV Annen

8 april 2020 / vandaag

De vereniging verbindt, ook in moeilijke tijden. Dat geldt voor FC Groningen en ook de ruim 200 aangesloten partnerverenigingen in bij het Amateurconvenant FC Groningen. Vandaag aandacht voor: VV Annen. Een bloeiende vereniging die al bijna 75 jaar bestaat.

annen sportpark

Waar staat de vereniging over 5 jaar?  
“Over 5 jaar willen we nog steeds een bloeiende vereniging zijn die velen aan zich kan binden. Demografisch gezien worden de aantallen qua jeugd al een paar jaar naar beneden bijgesteld, maar wij streven ernaar de aantallen op een goed niveau te kunnen houden en veel jeugdleden heel veel voetbalplezier te kunnen bezorgen. We hebben een enthousiaste jeugdcommissie die zich hier ook voor inzet. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en daar gaan we voor! Binnenkort bestaat onze vereniging 75 jaar en dat willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Annen logo

Wat is de overeenkomst tussen uw vereniging en FC Groningen?           
“Velen die bij onze club betrokken zijn hebben een 'rood/wit' hart. We hebben gelukkig een grote groep enthousiaste vrijwilligers die heel veel werk voor de club doen en ook altijd aan de kant staan om ons eerste elftal te supporteren. Wij kunnen niet zonder al deze geweldige vrijwilligers. Ditzelfde geldt voor FC Groningen, de echte ‘echte FC-liefhebbers’ hebben een 'groen/wit’ hart en steunen de club door dik en dun. En zo zou het overal moeten zijn.”

Publicatie uit de Amateurconvenant FC Groningen Seizoengids geschreven door: Ida Mulder, secretaris VV Annen. 

Eerdere edities van 'De vereniging verbindt!'

Annen
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws