De vereniging verbindt: Onstwedder Boys

5 mei 2020 / vandaag

De vereniging verbindt, ook in moeilijke tijden. Dat geldt voor FC Groningen en ook de ruim 200 aangesloten partnerverenigingen bij het Amateurconvenant FC Groningen. Vandaag aandacht voor: VV Onstwedder Boys. Een van de clubs waar FC Groningen on Tour op zaterdag 9 mei een trainingsdag voor kinderen tot en met 12 jaar verzorgt.  

Onstwedder_Boys_foto_Sportpark

“Voor de hele vereniging geldt dat er vooral veel plezier in het voetbal moet zijn en we zetten in op de ontwikkeling van onze leden. Ook het clubgevoel is voor onze vereniging belangrijk, want daardoor zijn wij wie we zijn. Presteren binnen de lijnen hoort daar zeker bij. Wij willen graag een club zijn, waar Onstwedders elkaar ontmoeten en sportief met elkaar bezig zijn."

thumbnail_Elftalfoto_2019-2020_incl

Hoe toont de vereniging haar maatschappelijke gezicht?           
“Door de samenwerking met andere verenigingen in het dorp en de contacten met de scholen, vinden er op ons sportpark veel activiteiten plaats. Onder meer het stratenvolleybal en de Koningsdag zijn activiteiten, waar het hele dorp aan kan meedoen en daardoor is de ontmoeting tussen de inwoners groot. Ook bieden wij stageplekken aan studenten, die een sportopleiding volgen. Wij zijn dan ook een erkend leerbedrijf. Ook op het gebied van duurzaamheid en energie timmeren wij behoorlijk aan de weg.”
 
Wat is de overeenkomst tussen uw vereniging en FC Groningen?        
‘Wat FC Groningen voor de regio is en doet, dat wil Onstwedder Boys voor het dorp Onstwedde en omstreken zijn. De Groningse nuchterheid past ons ook wel.”
 
Publicatie uit de Amateurconvenant FC Groningen Seizoengids geschreven door: René Jonker, voorzitter VV Onstwedder Boys. 

Voetballiefhebbers opgelet: FC Groningen on Tour komt naar Onstwedde!

FC Groningen komt zaterdag 9 mei op bezoek bij VV Onstwedder Boys met FC Groningen on Tour. De Trots van het Noorden biedt een training aan voor jeugd tot en met 12 jaar, waarbij alle overheidsrichtlijnen in acht worden genomen, die nodig zijn bij de organisatie van de activiteit. De voetbaldag duurt van 9.30 uur tot 15.30 uur. Deelnemen aan de trainingsactiviteiten van FC Groningen on Tour kost 42,50 euro per persoon. FC Groningen doet aan mede-organiserende verenigingen een afdracht van 7,50 euro per deelnemend kind. Je hebt dus een leuke voetbaldag en steunt je amateurclub! Aanmelden voor deze prachtige voetbalactiviteit kan via de volgende link: aanmelden FC Groningen on Tour.
 

FC-Groningen-on-tour-meivakantie-2020

Eerdere edities van 'De vereniging verbindt!'

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws