De vereniging verbindt: NEC Delfzijl

25 april 2020 / vandaag

De vereniging verbindt, ook in moeilijke tijden. Dat geldt voor FC Groningen en ook de ruim 200 aangesloten partnerverenigingen in bij het Amateurconvenant FC Groningen. Vandaag aandacht voor: NEC Delfzijl. Een van de clubs waar FC Groningen on Tour de komende week een trainingsdag voor kinderen tot en met 12 jaar verzorgt.  

nec delfzijl1

“We willen vooral samen en met elkaar de schouders onder de club blijven zetten zodat iedereen optimaal kan genieten van alle activiteiten op en rondom de velden. De club zijn we met z'n allen.”
 
Welke anekdote over de vereniging moet iedereen weten?       
“De gedrevenheid en betrokkenheid van onze senior-vrijwilligers gaat soms wel heel ver. Nog niet zolang geleden trof een van onze vrijwilligers rond de klok van 20.30 uur ‘s avonds één van onze senior-vrijwilligers, een ietwat verward aan. Die was op dat moment driftig bezig met het zetten van koffie en het klaarzetten van de kop en schoteltjes. ‘Wat ben je aan het doen, krijgen we hoog bezoek?’ ‘Nee, doe ff normaal, de senior-vrijwilligers komen zo weer, je weet toch dat we iedere ochtend gezamenlijk koffiedrinken en aansluitend wat klussen doen?’ ‘Zeker dat weet ik, maar het is nu 20.30 uur ’s avonds.’ De senior vrijwilliger wrijft zich nog eens in de ogen en kijkt op z'n horloge, dan komt het besef: ‘Ik ben even gaan liggen na de middag en in slaap gevallen en rond 8 uur schrok ik wakker en dacht dat het ochtend was dus snel op de fiets gesprongen naar het sportpark.’ Het maut nait veul gekker worn.”

Nec delfzijl2

Wat is de overeenkomst tussen uw vereniging en FC Groningen?       
“Sometimes you win, sometimes you lose, but we’ll never give up!”
 
Publicatie uit de Amateurconvenant FC Groningen Seizoengids geschreven door: Hans Roeters, secretaris NEC Delfzijl. 

Voetballiefhebbers opgelet: FC Groningen on Tour komt naar Delfzijl!

FC Groningen komt woensdag 29 april op bezoek bij NEC Delfzijl met FC Groningen on Tour. De Trots van het Noorden biedt een training aan voor jeugd tot en met 12 jaar, waarbij alle overheidsrichtlijnen in acht worden genomen, die nodig zijn bij de organisatie van de activiteit. De voetbaldag duurt van 9.30 uur tot 15.30 uur. Deelnemen aan de trainingsactiviteiten van FC Groningen on Tour kost 42,50 euro per persoon. FC Groningen doet aan mede-organiserende verenigingen een afdracht van 7,50 euro per deelnemend kind. Je hebt dus een leuke voetbaldag en steunt je amateurclub! Aanmelden voor deze prachtige voetbalactiviteit kan via de volgende link: aanmelden FC Groningen on Tour.
 

FC-Groningen-on-tour-meivakantie-2020

Eerdere edities van 'De vereniging verbindt!'

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws