De vereniging verbindt: HS’88

26 maart 2020 / vandaag

De vereniging verbindt, ook in moeilijke tijden. Dat geldt voor FC Groningen en ook de ruim 200 aangesloten partnerverenigingen in bij het Amateurconvenant FC Groningen. Vandaag aandacht voor: HS’88. Afkomstig uit Hoogezand en één van de eerste clubs in de provincie Groningen die G-voetbal aanbood. Een vereniging waar iedereen gelijke kansen krijgt.

HS88 2

“We zijn dit seizoen druk bezig geweest om de jeugd op een hoger plan te brengen. Ook willen we het interieur van het clubhuis in een eigentijdse stijl upgraden. Verder wordt er veel energie gestopt om de gemeente Midden-Groningen ervan te overtuigen de bestaande kleedaccommodatie te vervangen voor kleedaccommodatie die voldoet aan de huidige normen.”  
 
Hoe toont de vereniging haar maatschappelijke gezicht?
“Door elk individu gelijke kansen te geven en zo breed mogelijk de voetbalsport aan te bieden. Zo biedt HS’88 voetbal aan voor, jeugd, senioren, vrouwen en meisjesvoetbal, voetbal voor mensen met een beperking en Walking Football voor ouderen 60+.”  

HS88 1

Waar staat de vereniging over vijf jaar?
“Dan zijn we een stabiele brede vereniging met een goede jeugdopleiding voor alle geledingen binnen de club en een kleedaccommodatie die voldoet aan de huidige normen. Verder zal de vereniging naast sportiviteit ook in de samenleving een belangrijke plaats innemen.”
 
Wat is de overeenkomst tussen uw vereniging en FC Groningen?
“Voortdurend werken aan kwaliteit en kwantiteit waarbij de vereniging een belangrijke plaats inneemt in de plaatselijke samenleving waarin iedereen zich thuis voelt.” 

Publicatie uit de Amateurconvenant FC Groningen Seizoengids geschreven door: Bert Verver, lid PR-commissie en medeoprichter HS’88.

Eerdere edities van: 'De vereniging verbindt!'

AV-1
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws