De vereniging verbindt: Be Quick 1887

2 april 2020 / vandaag

De vereniging verbindt, ook in moeilijke tijden. Dat geldt voor FC Groningen en ook de ruim 200 aangesloten partnerverenigingen in bij het Amateurconvenant FC Groningen. Vandaag aandacht voor: Be Quick 1887. De hofleverancier van de Opleiding van FC Groningen. 

Be quick1

“We willen iedere speler uitdagen, zowel als voetbalspeler en mens. Zodat iedere speler bij ons zijn eigen maximaal haalbare niveau kan halen.”
 
Welke anekdote over de vereniging moet iedereen weten?       
"Wat bin'n dat veur minsk'n, Jampie?" "Bin'n gain mink'n, bin'n biekiwkkers!" > De reactie van het volk toen Be Quick 1887 landskampioen werd in 1920. Be Quick 1887 stond niet alleen bekend als beste club van Nederland, maar ook als een club met enkel uiterst keurige leden.”
 
Hoe toont de vereniging haar maatschappelijke gezicht?          
“Een vereniging met een prestatieve cultuur waar ieder lid de aandacht krijgt om zichzelf te ontwikkelen, zowel als voetballer en als mens.”
 

Be quick

Waar staat de vereniging over 5 jaar?      
“Als een vereniging waar voor ieder kind een plek is om lekker te voetballen.”
 
Wat is de overeenkomst tussen uw vereniging en FC Groningen?        
“Als hofleverancier van de FC Groningen Opleiding zijn wij jaarlijks van waarde voor nieuwe aanwas van talenten, zowel spelers als trainers.”

Publicatie uit de Amateurconvenant FC Groningen Seizoengids geschreven door: Benjamin Sietsma, Hoofd Opleiding, Be Quick 1887.

Eerdere edities van 'De vereniging verbindt!'

BQ
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws