Sportmedische bijeenkomst

Jaarlijks organiseert FC Groningen een sportmedische bijeenkomst. De laatste bijeenkomst heeft zaterdag 11 februari 2017 plaatsgevonden. Lopharm BV, Medisch Centrum Zuid en Abiant Lycurgus hebben bij deze interactieve bijeenkomst voor de invulling zorg gedragen. Thema van de bijeenkomst was: Enkelletsel bij voetballers en volleyballers (overeenkomsten en verschillen).

Medisch Centrum Zuid – Flytta is de praktijk voor fysiotherapie voor FC Groningen, Donar en Abiant Lycurgus en is op paramedisch en fysiek niveau al jaren betrokken bij de begeleiding van de spelers om het beste uit zich zelf te halen. Als partner is zij betrokken bij de realisatie van het topsportzorg centrum op Corpus en zal daar de partij zijn voor de fysiotherapeutische begeleiding van de top- en breedte sporter. Tevens heeft zij al jaren een nauwe relatie met Lopharm.

Abiant Lycurgus is een volleybalvereniging uit Groningen dat acteert op het hoogste niveau van Nederland. Afgelopen seizoen won het mannenteam zowel de Supercup als de beker.

Lopharm