string(9) "claudebot"

Zondag: eerste training in Haren.

Woensdag 20 juni 2012 om 13:03

Komende zondagmiddag 24 juni vindt de eerste training plaats van het seizoen 2012/2013. Onder leiding van de nieuwe trainer Robert Maaskant zal de nieuwe selectie om 14.30 uur voor het eerst zijn opwachting maken.

Op het hoofdveld van Sportpark de Koepel aan de Scharlakenlaan in Haren zal de training voor het eerst onder leiding staan van Robert Maaskant. Stadionspeaker Jan Wildeman zal de spelers vanaf 14.30 uur één voor één voorstellen. Trainer Robert Maaskant draagt een ‘head-set’, zodat het publiek zijn aanwijzingen kan volgen. De training wordt omlijst door de muziek van ‘Euroborg-DJ’ Dirk van Nieuwpoort.
Daarnaast zijn de Junior Club, de Merchandise-stand, de afdeling Ticketing, de  Supportersvereniging FC Groningen en Groningen Fanatics vertegenwoordigd. De toegang is uiteraard gratis. Iedereen wordt van harte uitgenodigd bij deze eerste training aanwezig te zijn. De kantine van vv Gorecht is geopend voor het publiek en uiteraard is er ook gelegenheid iets te eten of te drinken aan te schaffen.
Nieuwelingen
De afgelopen maanden werden achtereenvolgens Paco van Moorsel, Filip Kostic, Mitchell Schet, Michael de Leeuw, Género Zeefuik, Marco Bizot en Stefano Magnasco gepresenteerd als nieuwe aanwinsten. Zes van deze zeven spelers zijn komende zondag voor het eerst te bewonderen. Zeefuik zal zich in verband met de interlands van Jong Oranje die begin juni werden gespeeld, pas op maandag 2 juli melden bij de eerste selectie.
Bezoekers die per auto komen, kunnen zondag parkeren aan de Geertsemaweg. Bezoekers per fiets kunnen daar ook terecht, maar kunnen ook gebruik maken van de (oude) ingang van het Sportpark aan de Onnerweg. Via onderstaande link is een routebeschrijving te vinden van de Geertsemaweg naar de ingang van het Sportpark de Koepel.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus