string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Zevenhonderd stoelen van eigenaar gewisseld.

Vrijdag 01 juni 2012 om 15:59

In de afgelopen week hebben zo’n zevenhonderd seizoenkaarthouders gebruik gemaakt van de mogelijkheid van plek te wisselen. In totaal werden zo’n 750 verzoeken tot ruilingen van stoelen gedaan.Zevenhonderd stoelen van eigenaar gewisseld

FC Groningen is daarmee geslaagd in de opzet de fans de mogelijkheid te bieden een nog betere plek uit te kiezen voor het seizoen 2012/2013. Dit was mogelijk omdat zo’n 1.600 supporters hun stoel hebben opgezegd voor komend seizoen. Seizoenkaarthouders die hun plek wel actief verlengen, krijgen traditioneel als eerste de mogelijkheid een andere plek uit te kiezen.
In de komende week zullen de personen op de reservelijst de mogelijkheid krijgen seizoenkaarten aan te schaffen voor het seizoen 2012/2013. Deze personen worden allemaal persoonlijk aangeschreven en kunnen vanaf de door FC Groningen aangegeven datum één of meerdere stoelen uitzoeken in Euroborg.
Op dinsdag 12 juni tenslotte start de vrije verkoop van seizoenkaarten. Vanaf die dag geldt het principe ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. De verwachting is dat Euroborg ook komend seizoen elke thuiswedstrijd weer tot de laatste beschikbare plek vol zal zitten. Tot deze week waren ruim 12.000 van de 15.800 beschikbare plekken gereserveerd voor de komende jaargang.
Voordelen
Na tien van de zeventien thuiswedstrijden heb je een seizoenkaart alweer ‘terugverdiend’. Bovendien heb je recht op korting en voorrang bij wedstrijden in de beker en play-offs en na het komende seizoen als eerste de mogelijkheid je eigen plek te verlengen of een nog betere plaats te kiezen.
Naast de eigen stoel in Euroborg heeft de seizoenkaart nog meer voordelen. Zo heb je voorrang bij de verkoop van kaarten in de losse verkoop, kun je de eigen plek per wedstrijd via FC Groningen Kaartenmarkt aanbieden aan andere supporters en geeft de seizoenkaart recht op 10% korting op alle producten in de Fanshop van FC Groningen.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’