string(9) "claudebot"

Zeven spelers geselecteerd voor nationale teams.

Vrijdag 24 februari 2012 om 14:26

Leandro Bacuna en Virgil van Dijk zijn uitgenodigd voor de EK-kwalificatiewedstrijd Jong Schotland - Jong Oranje. Maikel Kieftenbeld en Lorenzo Burnet spelen een oefenduel in het Nationaal Beloften Elftal. Kevin Wilpstra van RVO FC Groningen/Cambuur C1 speelt een onderlinge selectiewedstrijd. Ook Dusan Tadic en Tim Sparv zijn uitgenodigd.

Jong Oranje speelt op woensdag 29 februari een uitwedstrijd tegen Jong Schotland. De ploeg van bondscoach Cor Pot speelt in Saint Mirren Park in Paisley een EK-kwalificatieduel. In de selectie van achttien spelers zijn Leandro Bacuna en Virgil van Dijk opgenomen. Het duel wordt live uitgezonden op RTL7.
Het Nederlands Beloften Elftal speelt op woensdag 29 februari tegen de leeftijdsgenoten van Denemarken. Het duel wordt gespeeld in Spakenburg. Lorenzo Burnet en Maikel Kieftenbeld zijn opgenomen in de selectie van bondscoach Adrie Koster.
Doelman Stefan van der Lei is opgenomen op de standby-lijst van Oranje onder-19 dat op woensdag 29 februari oefent tegen Zwitserland onder-19. Het duel wordt gespeeld in het Zwitserse Locarno.
Kevin Wilpstra speelt op dinsdag 28 februari in Zeist een onderlinge selectiewedstrijd met Oranje onder-15. Keziah Veendorp moest voor deze activiteit helaas geblesseerd afzeggen bij bondscoach Edwin Petersen.
Dusan Tadic is door de Servische bond uitgenodigd voor een mini-toernooi met Servië, dat op dinsdag 28 en woensdag 29 februari wordt gespeeld op Cyprus tegen respectievelijk Armenië en Cyprus. Tim Sparv ontving een uitnodiging van de Finse bond voor een oefenduel met Oostenrijk op woensdag 29 februari.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’