string(9) "claudebot"

‘Zaterdag 2 augustus oefenduel met Aston Villa’.

Dinsdag 01 april 2014 om 16:08

In de 472ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de gewonnen uitwedstrijd tegen PSV, kijkt hij vooruit naar het uitduel met PEC Zwolle, maakt hij de naam bekend van de nieuwe vertegenwoordiger van de Koeman Tribune binnen de Klankbordgroep en kondigt hij het oefenduel met Aston Villa in Euroborg aan.

“We hebben afgelopen zaterdagavond tegen PSV geschiedenis geschreven. Niet eerder won FC Groningen sinds de oprichting in 1971 een wedstrijd in Eindhoven. Naast het historische resultaat was de 2-3 zege alles behalve gestolen. Met goed voetbal – net als een week eerder in de thuiswedstrijd tegen Vitesse – boekten we een dik verdiende overwinning. En dat tegen een topclub, die een serie van acht overwinningen op rij achter de naam had staan.”
Nieuwsgierig
“Het goede spel en de uitstekende resultaten in de laatste twee wedstrijden maakt ons nieuwsgierig naar het slot van de competitie. Met nog vier finales voor de boeg hebben we kwalificering voor de play-offs om Europees voetbal in eigen hand. Te beginnen vrijdagavond in Zwolle tegen PEC. De ploeg van voormalig FC-trainer Ron Jans is een directe concurrent op de ranglijst, met de wetenschap dat PEC de bekerfinale gaat spelen tegen aanstaand landskampioen Ajax.”
“Hoewel de play-offs een mooi affiche zijn, is en blijft onze sportieve doelstelling voor dit seizoen aantrekkelijk en aansprekend voetbal bieden aan het publiek en dan met name in de eigen Euroborg. De eerstvolgende gelegenheid daartoe is volgende week vrijdag, als NAC Breda in Euroborg op bezoek komt. De kaartverkoop voor dit duel is in volle gang en bij de aanschaf van kaarten gelden er geen restricties.”
Aston Villa
“Hoewel we ons vanzelfsprekend focussen op de vier laatste competitiewedstrijden in de Eredivisie van dit seizoen en het mogelijke toetje in de vorm van play-offs, kijken we achter de schermen natuurlijk ook al met een schuin oog naar volgend seizoen. Vandaag (dinsdag – red.) kunnen wij melden dat de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding, een week voor de start van het nieuwe voetbalseizoen, tegen Aston Villa zal zijn!”
“Dit topduel wordt gespeeld op zaterdag 2 augustus in Euroborg. De aftrap is om 17.00 uur en seizoenkaarthouders voor het seizoen 2014/2015 hebben bij deze wedstrijd gratis toegang! Het oefenduel met Aston Villa is een uitvloeisel van de transfer van Leandro Bacuna naar Birmingham, in de zomer van vorig jaar.”
Weerzien
“Bacuna, die zijn jeugdopleiding genoot bij FC Groningen en al op zeer jonge leeftijd in vier seizoenen tijd tot 126 wedstrijden kwam in het eerste elftal, maakt een uitstekende indruk in zijn eerste seizoen in de Premier League. We kunnen ons nu al verheugen op een weerzien met hem en een aantrekkelijke tegenstander als Aston Villa in Euroborg.”
“De seizoenkaartverkoop voor het seizoen 2014/2015 is overigens in volle gang en supporters, die voor 15 april een nieuwe seizoenkaart aanschaffen of de huidige jaarkaart verlengen, ontvangen een  voucher ter waarde van 10 euro, te besteden in de FanCorner bij Euroborg.”
Activiteiten
“Ook deze week zijn er weer de nodige activiteiten. Donderdagmiddag verzorgt onze commerciële afdeling in samenwerking met het bestuur van de Hattrick’s Club weer één van de reguliere clublunches, bestemd voor leden van ons zakelijke netwerk.”
“Donderdagavond houdt ondergetekende een praatje voor Greenkicks 2014, dit is hét evenement van de Rijksuniversiteit Groningen rondom duurzaamheid thuis en op het werk. Alle universiteitsmedewerkers, hun partners en kinderen vanaf 12 jaar zijn van harte uitgenodigd voor deze belevenis, gericht op duurzaamheid in ons dagelijkse leven.”
“Volgende week maandagochtend houd ik een lezing bij het Drenthe College in Emmen voor het vak ‘ondernemerschap’ voor studenten in het examenjaar, die de opleiding tot vestigingsmanager groothandel volgen. ‘s Avonds zal ik een bijdrage leveren aan de netwerkavond van MartiniBusiness in Euroborg.”
Klankbordgroep
“De Klankbordgroep heeft een nieuw lid. Erwin Smid uit Groningen zal vanaf heden de Koeman Tribune vertegenwoordigen. Het orgaan, dat gevraagd en ongevraagd advies geeft over zaken die spelen onder de supporters en op regelmatige basis bijeenkomt met directie en management van FC Groningen, was op zoek naar een nieuwe kandidaat nadat Erik Noordhof zijn vertrek had aangekondigd.”
“Met de felicitaties aan het adres van collega-topsportclub GasTerra Flames voor het winnen van de nationale basketbalbeker besluiten we deze nieuwsbrief.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’