string(9) "claudebot"

Wensink Mercedes-Benz feliciteert FC met bijzonder arrangement.

Vrijdag 22 mei 2015 om 14:49

De selectie en staf van FC Groningen werden vandaag verrast door hun mobiliteitspartner. Wensink Mercedes-Benz overhandigde de selectie en staf van FC Groningen een cheque voor een volledig verzorgd kartarrangement, waarbij de winnaar van de kartwedstrijd een weekend kan rijden in een supersnelle en mooie Mercedes-Benz sportauto. Dit als beloning voor het winnen van de KNVB Beker én het behalen van Europees voetbal.

Hoofd Marketing, Wilco Roetert Steenbruggen en verkoopleider in Groningen, Robert Renses overhandigden namens Wensink Mercedes-Benz de cheque aan de spelers en staf. Aanvoerder Maikel Kieftenbeld en trainer Erwin van de Looi namen de cheque met veel enthousiasme in ontvangst en dit natuurlijk met de KNVB-beker op de voorgrond.
Hoofd Marketing van Wensink, Wilco Roetert Steenbruggen: “Wij zijn als mobiliteitspartner bijzonder trots op de spelers, staf en de club met het behalen van de KNVB-beker én Europees voetbal. De uitstraling van FC Groningen betekent enorm veel voor Stad en regio én ook voor ons als Wensink Mercedes-Benz. Het aanbieden van dit kartarrangement én de gelegenheid voor de winnaar om een weekend te kunnen rijden in een supermooie Mercedes-Benz sportauto is van harte gegund! De slogan van Mercedes-Benz: ‘The best or nothing’ past dan ook prima bij deze mooie club!”

Gerelateerd nieuws.

20 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

23 uur geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus