string(9) "claudebot"

‘Verlenging eigen plek in Euroborg kan tot middernacht’.

Dinsdag 29 mei 2012 om 13:54

In de 381ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op Eurovoetbal, noemt hij het programma van de internationals en geeft hij de laatste stand van zaken rondom de verkoop van seizoenkaarten weer.

“RVO FC Groningen/Cambuur A1 heeft tijdens het afgelopen Pinksterweekeinde een formidabele prestatie neergezet door Eurovoetbal te winnen. De ploeg van trainer Paul Raveneau begon het internationaal sterke toernooi met een nederlaag tegen Ajax Cape Town. Maar in de finale werd diezelfde tegenstander uit Zuid-Afrika na strafschoppen geklopt. Het is in de geschiedenis van het internationaal vermaarde toernooi de vierde keer dat een team van FC Groningen Eurovoetbal wist te winnen. Vanaf deze plaats feliciteren wij spelers en staf van harte met deze zeer knappe prestatie.”
Internationals
“Hoewel de competitie al weer een tijdje stil ligt, zijn er in deze periode nog altijd veel internationals op pad namens FC Groningen. Keeperstrainer Ruud Hesp zal met het Nederlands Elftal afreizen naar Polen/Oekraïne om deel te nemen aan het Europees Kampioenschap. De voorbereiding hierop is in volle gang. Hesp verblijft op dit moment met Oranje in het trainingskamp in Hoenderloo.”
“Nicklas Pedersen behoort tot de definitieve selectie van Denemarken op datzelfde EK en treft tijdens de eerste groepswedstrijd in Kharkov het Nederlands Elftal. Tim Sparv speelt komende week nog een tweetal oefenduels met Finland. Daarnaast zijn Leandro Bacuna en FC-nieuweling Género Zeefuik komende week actief voor Jong Oranje. Maikel Kieftenbeld speelt met het Nederlands Beloftenteam in Toulon de halve finales en keeper Stefan van der Lei kan in Tsjechië met Oranje onder-19 via een gelijkspel tegen Frankrijk kwalificatie afdwingen voor het EK onder-19, komende juli in Estland.”
Seizoenkaarten
“Tot nu toe hebben wij al bijna 12.000 van de in totaal 15.800 beschikbare seizoenkaarten verkocht. Wij merken echter dat er nog steeds een groep seizoenkaarthouders niet heeft verlengd of opgezegd en dus nog helemaal niet heeft gereageerd. Mogelijk komt dit door een verandering van de procedure rond de seizoenkaartenverkoop. Vanwege veranderde wetgeving wordt de seizoenkaart – in tegenstelling tot voorgaande jaren – niet meer automatisch verlengd. Bovendien moet de huidige seizoenkaart worden bewaard, want bij verlenging is deze ook volgend seizoen weer geldig.”
“Aangezien er enige onduidelijkheid is over de laatste dag waarop met iDEAL (internetbankieren – red.) kan worden betaald, hebben wij de deadline hiervoor verschoven naar vandaag (dinsdag – red.) middernacht. Wij zouden het namelijk heel vervelend vinden als mensen, die al jarenlang een eigen plek in Euroborg hebben, deze vaste plaats verliezen door een misverstand. Voor informatie over seizoenkaarten kunt u terecht op de speciale website www.fcgroningenseizoenkaart.nl.”
Ruilperiode
“Vandaag (dinsdag – red.) zijn we gestart met het ruilen van plekken. Opgezegde stoelen en vrije plaatsen zijn beschikbaar voor seizoenkaarthouders die weliswaar hun plek hebben gereserveerd, maar nog liever op een andere plaats in het stadion zitten. Dit leidde vanochtend al tot een overbezetting van de telefoonlijnen. De ruilperiode loopt tot en met vrijdag. Volgende week dinsdag wordt gestart met de verkoop van seizoenkaarten aan mensen op de reservelijst.”
Borrel op locatie
“Donderdag vindt de laatste zogenaamde ‘Borrel op locatie’ van het seizoen 2011/2012 plaats voor sponsorrelaties van FC Groningen. Voor deze bijeenkomst heeft Hummel Tuintotaal haar locatie in Noordhorn beschikbaar gesteld. Naast gastheer Jeroen Hummel zal ook burgemeester Bert Swart van de gemeente Zuidhorn het woord richten tot de aanwezigen.”
FC Groningen Junior Club
“De FC Groningen Junior Club heeft volgende week donderdag weer een leuke peuteractiviteit op het programma staan. Van 10.00 uur tot 12.00 uur zijn alle leden in de leeftijd tot en met 4 jaar van harte uitgenodigd om te komen spelen in Kinderpartycentrum Apekooi te Groningen. Er zijn nog plaatsen vrij voor deze activiteit en opgeven kan tot en met woensdag 6 juni via juniorclub@fcgroningen.nl.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

23 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus