string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vanaf nu beschikbaar: het nieuwe thuisshirt!

Woensdag 30 april 2014 om 09:56

Met ingang van woensdag 30 april is het nieuwe thuisshirt van FC Groningen voor het seizoen 2014/2015 beschikbaar. Het nieuwe shirt, met onder meer het stadswapen op de borst, is per heden verkrijgbaar in zowel de FanCorner Groningen als de webshop van de club.

Net als afgelopen seizoen mochten de supporters via deze website hun voorkeur kenbaar maken voor het nieuwe thuis- en uitshirt in het seizoen 2014/2015. Nadat ontwerpers hun idee voor een nieuw uit- en thuisshirt hadden ingediend, mochten de supporters middels een stemming aangeven welk shirt favoriet was. Er werden ruim zesduizend stemmen uitgebracht.
Masita
FC Groningen heeft voor de komende jaren in Masita een nieuwe kledingpartner gevonden en dat is daarmee de opvolger van Klupp Sportswear. Masita staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit en gebruik van innovatieve materialen, wat garant staat voor een comfortabele pasvorm en een uitstekende vochtregulatie. De technische staf van FC Groningen is bijzonder onder de indruk van de kwaliteit van het materiaal.
Initiatieven Essent
Hoofdsponsor Essent is trots op het nieuwe tenue van FC Groningen en heeft inmiddels via www.twitter.com/essent de online onthulling gedaan. De komende weken zal Essent met diverse initiatieven aandacht besteden aan het nieuwe FC Groningen-shirt. “We zijn uiteraard blij met dit mooie shirt én trots dat FC Groningen de play-offs heeft gehaald. Om die reden gaan wij de komende tijd diverse shirts weggeven”, laat een woordvoerder van Essent weten. Zo zal de hoofdsponsor zaterdagavond in Euroborg tijdens de rust van FC Groningens laatste reguliere thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Heracles Almelo een aantal nieuwe shirts onder het publiek uitdelen.
Speurtocht
Essent houdt tevens van dinsdag 6 mei tot en met zaterdag 10 mei door de provincies Groningen en Drenthe een speurtocht naar het nieuwe FC Groningen-shirt. Op deze dagen zal zowel in de ochtend als in de middag het nieuwe shirt seizoen 2014/2015 worden verstopt.
Via het Twitter-account @fcgroningen worden vervolgens tips gegeven waar het shirt gevonden kan worden. Dagelijks geeft @Essent een gouden tip over de plek van het shirt. Degene die zich als eerste meldt op deze locatie krijgt een gesigneerd shirt cadeau. Essent daagt supporters uit om mee te doen en roept hen op vooral mee te twitteren met #shirtspeuren #fcgroningen #essent.
Uitshirt
FC Groningen laat zo spoedig mogelijk weten wanneer ook het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2014/2015 beschikbaar en verkrijgbaar is.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’