string(9) "claudebot"

Van de Looi: ‘Hopen op een thuiswedstrijd’.

Donderdag 30 oktober 2014 om 13:47

Trainer Erwin van de Looi was gisteravond tevreden over het bereiken van de laatste zestien in het bekertoernooi. Hij hoopt vanavond op een thuiswedstrijd en na twee duels op kunstgras nu in ieder geval een wedstrijd op gras.

De doelstelling werd behaald door met 8-1 van Flevo Boys te winnen. “We hebben gedaan wat we moeten doen en zitten er vanavond bij, in de koker. Bovendien hebben we acht goals gescoord en dat is een prima aantal.”
Over het wedstrijdbeeld had Van de Looi een paar opmerkingen: “We begonnen wat onwennig op het kunstgras en waren slordig in de passing. Daarna braken we het open met een mooie goal van Danny Hoesen en werd het vlot 0-3. De 1-3 gaven we helaas gemakkelijk weg.”
“Na de pauze had Flevo Boys een fase waarin ze er een aantal keren snel uitkwamen, maar uiteindelijk hebben we het ruim afgemaakt. Er vloeide verder geen bloed uit. Met name in de fase van 1-4 tot 1-7 zaten een aantal mooie aanvallen. Het was deze keer over het algemeen iets slordiger dan tegen Barendrecht en we hadden minder balbezit, maar we hebben wel meer gescoord.”
In de achtste finales hoopt Van de Looi op een thuiswedstrijd na de twee gewonnen uitduels. “En het zou sowieso lekker zijn om weer op gewoon gras te spelen in plaats van op kunstgras.” De loting vindt vanavond rond 23.30 uur plaats en de wedstrijden zijn gepland in de week van woensdag 17 december 2014. Medio komende week worden de acht ontmoetingen vastgesteld door de KNVB.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’