string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van de Looi: ‘Afsluiten en de blik op zondag’.

Vrijdag 02 oktober 2015 om 15:59

Vrijdagmiddag om 15.10 uur is vlucht EN530 geland op Groningen Airport Eelde. Een bus stond op de landingsbaan klaar om de spelers zo snel mogelijk terug naar Euroborg te vervoeren. Op Corpus wordt later vandaag nog een hersteltraining afgewerkt.

Trainer Van de Looi blikte nog kort terug op de wedstrijd in Portugal: “We hadden het in het begin heel moeilijk en nadat we het anders hadden neergezet, hebben we een behoorlijke wedstrijd gespeeld. Helaas konden we de 1-0 niet meer omdraaien.”
Behalve de geblesseerde Rasmus Lindgren heeft de FC-trainer iedereen nog op ‘beschikbaar’ staan voor de uitwedstrijd in Arnhem. “Vanmiddag gaan we de wedstrijd tegen SC Braga afsluiten en vervolgens gaat de blik meteen weer op zondag. We gaan vanmiddag het veld op en zaterdagmiddag is vervolgens de laatste training voor het duel tegen Vitesse. In de tussentijd kijken we hoe iedereen ervoor staat, door te praten en met behulp van de informatie vanuit de medische staf. Op het eerste oog zijn we fysiek redelijk goed door de wedstrijd gekomen.”
Zondagmiddag om 14.30 uur wordt in het Gelredome afgetrapt in de achtste speelronde van de Eredivisie. “Zondagochtend rijden we richting Arnhem en in Gelredome treffen we een jong en fris team. Tegen Heerenveen stond er een energiek team. Het is een ploeg met veel kwaliteit. Ondanks vele nieuwe spelers hebben ze er snel een ploeg van gemaakt. Het is opnieuw een ploeg van formaat, waartegen we spelen. De afgelopen weken hebben we alleen maar goede tegenstanders getroffen, dus wat dat betreft weten we ook waar we aan toe zijn.”

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’