string(9) "claudebot"

Tweejarig contract voor Ben Moussa en Letschert.

Woensdag 10 april 2013 om 14:49

Hilal Ben Moussa (20) en Timo Letschert (19) hebben een tweejarig contract getekend bij FC Groningen. Beide spelers uit de B-kern zijn dit seizoen vaste waarden in Jong FC Groningen en reisden in januari met de eerste selectie mee naar het trainingskamp in het Spaanse Oliva.

Ben Moussa, die begin februari in de uitwedstrijd tegen AZ debuteerde in het eerste elftal van FC Groningen, en Letschert, die onlangs uitkwam voor het Nederlands Beloftenteam, zijn momenteel nog op amateurbasis actief in Euroborg.
Goede ontwikkeling
Ben Moussa en Letschert zullen volgend seizoen worden toegevoegd aan de eerste selectie van FC Groningen, die dan onder leiding zal staan van de nieuwe hoofdtrainer Erwin van de Looi. Manager technische zaken Henk Veldmate wijst bij het binden van Ben Moussa en Letschert op de goede ontwikkeling, die het duo in Euroborg doormaakt. “Beide spelers vervullen een sleutelrol in Jong FC Groningen en maken na de winterstop af en toe al onderdeel uit van het eerste team. Wij zien in beiden toekomst.”
Over beide spelers zegt Veldmate verder: “Voor Ben Moussa geldt met name dat hij op zijn oude niveau is teruggekeerd na een zware knieblessure. Letschert kent een opvallende ontwikkeling nadat hij na de winterstop als centrale verdediger is komen te spelen in Jong FC Groningen en daarmee ook is doorgedrongen tot de selectie van het Nederlands Beloftenteam.”

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus