string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Tibbling ontvangt jubileumkrant Playing for Success Groningen.

Vrijdag 18 maart 2016 om 17:14

Simon Tibbling nam vrijdagmiddag het eerste exemplaar van de jubileumkrant van Playing for Success Groningen in ontvangst. De Zweedse middenvelder was de speciale gast in de Noordlease Business Corner tijdens de certificaatuitreiking van het maatschappelijke project dat wordt ondersteund door FC Groningen. De unieke jubileumkrant – ter ere van het 5-jarig jubileum en gerealiseerd in samenwerking met FC Groningen Media – werd vrijdag officieel gepresenteerd.

Playing for Success Groningen is één van de vele organisaties gesteund door Stichting FC Groningen in de Maatschappij. Gedurende drie periodes per schooljaar worden drie dagen in de week verschillende groepen ontvangen in de Arjen Robben Skybox in Euroborg. Geselecteerde kinderen in de leeftijdscategorie van 9 tot 14 jaar die – om wat voor reden dan ook – een steuntje in de rug kunnen gebruiken wordt door Playing for Success Groningen een unieke kans geboden om in een schitterende leeromgeving te werken aan hun zelfvertrouwen en motivatie. Playing for Success is leren met een wow-factor.
Ter ere van het 5-jarig jubileum werd in samenwerking met FC Groningen Media een jubileumkrant uitgegeven met een oplage van 7.000 exemplaren. Centrummanager Dion Folkersma van Playing for Success Groningen was verheugd dat Tibbling het eerste exemplaar van de krant in ontvangst wilde nemen. “Simon is al eerder bij ons te gast geweest en is een voorbeeld voor veel kinderen,” aldus Folkersma. “Hij werkt hard op het veld en heeft de absolute wil om beter te worden. Die motivatie zien onze leerlingen ook. Het is een jongen aan wie zij zich willen spiegelen.”
Tibbling werd hartelijk ontvangen door de kinderen en hun ouders. De Zweed voerde een korte voetbalshow op en had nog enkele bemoedigende woorden voor de aanwezigen. “Belangrijk is dat je plezier houdt in wat je doet,” meent Tibbling. “Ik train er iedere dag hard voor om een betere voetballer te worden. Ik heb dromen en door mezelf af en toe aan die dromen te herinneren, blijf ik er hard voor werken. Werk hard om je dromen uit te laten komen en doe altijd je best want wanneer je je best hebt gedaan, kun je jezelf nooit iets verwijten.”
Stichting Playing for Success Groningen dankt haar bestaansrecht aan de bijdragen van CSG, Onderwijsgroep Noord, Marenland, Ubbo Emmius, Penta Primair, VCOG en Noordkwartier, in samenwerking met Stichting FC Groningen in de Maatschappij.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’