string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Schaf een seizoenkaart aan; oude pas blijft geldig.

Dinsdag 06 augustus 2013 om 09:58

In de aanloop naar de eerste thuiswedstrijd van FC Groningen, aanstaande zondag tegen FC Utrecht in Euroborg, worden dagelijks tientallen seizoenkaarten verkocht. Bestaande seizoenkaarthouders dienen – indien ongewijzigd en volledig betaald – hun oude pas ook in het seizoen 2013/2014 opnieuw te gebruiken.

Op maandag 3 juni is de vrije verkoop van seizoenkaarten 2013/2014 gestart. Inmiddels is duidelijk dat FC Groningen minimaal dertien van de zeventien wedstrijden op zondagmiddag zal spelen, waarvan tien op het favoriete aanvangstijdstip van 14.30 uur. De prijzen van seizoenkaarten zijn ongewijzigd ten opzichte van afgelopen seizoen. Bovendien is de eventuele eerste thuiswedstrijd in de play-offs van 2014 inbegrepen bij de seizoenkaart.
Termijnen
De mogelijkheid om in zes termijnen te betalen, is een groot succes gebleken. Indien er een seizoenkaart wordt aangeschaft, moet de eerste termijn zijn voldaan bij de Supportersbalie van FC Groningen om toegang te krijgen tot FC Groningen – FC Utrecht. De overige termijnen zullen van de bankrekening worden geïncasseerd.
Pas bewaren
Supporters die afgelopen seizoen een seizoenkaart hadden, deze ongewijzigd verlengd hebben en inmiddels (de eerste termijn) hebben betaald, dienen de pas ook in het seizoen 2013/2014 te gebruiken als toegangskaart. Indien fans echter een nieuwe pas thuisgestuurd hebben gekregen, is de oude automatisch ongeldig. Bij twijfel kunt u mailen naar supporterszaken@fcgroningen.nl.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’