string(9) "claudebot"

Samenvatting Braga-Groningen, Maduro en Van Gessel in FCG TV.

Vrijdag 02 oktober 2015 om 11:16

FC Groningen TV heeft vanavond een terugblik op de wedstrijd tegen SC Braga. Daarnaast laat Hedwiges Maduro weten wat zijn ambities met FC Groningen zijn en kijkt oud-speler Sander van Gessel terug op Vitesse - FC Groningen uit 2004.

Donderdagavond verloor FC Groningen voor de Europa League met 1-0 van SC Braga. In FCG TV is een samenvatting te zien met reacties van de betrokkenen. Daarnaast was FCG TV vrijdagochtend op het trainingscomplex van Corpus den Hoorn om daar de stemming over het resultaat tegen de Portugezen te peilen.
Komende zondag wacht Vitesse als volgende tegenstander. Ondanks de nederlaag tegen Braga blijft Hedwiges Maduro positief over een goed resultaat komende zondag. Een overwinning brengt FC Groningen richting de top-5, een positie die aan het einde van de competitie mogelijk is volgens de ambitieuze Maduro.
Met het oog op de uitwedstrijd tegen Vitesse kijkt FCG TV met oud-speler Sander van Gessel terug op Vitesse – FC Groningen van 21 februari 2004. FC Groningen won met 2-1. Van Gessel was de man die in de laatste minuut de winnende 2-1 voor FC Groningen binnenschoot en dat terwijl de FC op dat moment met een man minder speelde omdat Rolf Landerl kort daarvoor met twee keer geel van het veld was gestuurd.
FC Groningen TV wordt vrijdag om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1.  De uitzending wordt vrijdagavond om 22.40 uur herhaald op kanaal 3 en om 0.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 15.15 uur op kanaal 1 en om 17.00 uur en 18.45 uur op kanaal 5.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

De items uit FC Groningen TV zijn na de uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus