string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Prijzen seizoen- en toegangskaarten blijven gelijk’.

Dinsdag 02 april 2013 om 15:41

In de 423ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de gewonnen uitwedstrijd tegen Willem II, kijkt hij vooruit naar de derby tegen sc Heerenveen en meldt hij dat de prijzen voor seizoen- en toegangskaarten voor het seizoen 2013/2014 gelijk blijven aan die van dit jaar en dat er dus geen verhoging en/of indexering zal plaatsvinden.

“We hebben afgelopen zaterdag in Tilburg een heel belangrijke overwinning geboekt. De 1-2 zege op Willem II zorgt er voor dat we aansluiten bij de ploegen in het onderste deel van het linkerrijtje. Hierdoor zijn we nog altijd volop in de race voor de gewenste klassering. Tot het einde van het seizoen zullen de verschillen miniem blijven.”
Volle Euroborg
“De Eredivisie is wederom één van de spannendste competities in Europa en dat is mooi voor alle voetballiefhebbers, die wekelijks een stadion bezoeken en/of de wedstrijden via de tv volgen. Steeds meer supporters willen live getuige zijn van de ontknoping van de competitie. Daarom verwachten wij zondagmiddag om 14.30 uur in een volle Euroborg de derby tegen sc Heerenveen te spelen. Voor deze noordelijke kraker zijn nog een paar honderd kaarten verkrijgbaar, onder meer aan te schaffen via deze website.”
Gesprek
“In die belangrijke slotfase van de competitie kunnen we de steun van alles en iedereen, die FC Groningen een warm hart toe draagt, goed gebruiken. Wij prediken met elkaar eenheid en alles zou gericht moeten zijn op het gezamenlijk boeken van sportieve successen. Daarom ook hebben wij vanmiddag (dinsdag – red.) zowel onze hoofdtrainer Robert Maaskant als John Schurer, voorzitter van de Supportersvereniging, uitgenodigd met elkaar aan tafel te gaan zitten om gedane uitspraken over en weer te bespreken. Het gaat bij een voetbalclub nooit om personen, maar altijd om het belang van de club. En dat is dus niet een individu, maar dat zijn wij samen met elkaar. We dienen de rijen dan ook te sluiten. Alle energie moet gestoken worden in de eindspurt van dit seizoen, te beginnen zondag tegen sc Heerenveen.”
Kids Plein
“Zondag zal er bij Euroborg voor het eerst een Kids Plein zijn. Het terrein, gelegen tussen het stadion en de woontorens Stoker en Brander, is vanaf 13.00 uur voor iedereen gratis toegankelijk. Met tal van activiteiten, die met name op de jeugd gericht zijn, wordt vermaak geboden om gezamenlijk in de juiste sfeer te komen voor de wedstrijd. Zo is er een springkussen voor de allerkleinste fans en een zogenaamd ‘pannaveld’ voor de iets oudere jeugd.”
“Na de officiële opening door ondergetekende verzorgt BB Freestyle met een spectaculaire voetbalshow de openingsact. Kinderen kunnen zich laten schminken om zo uitgedost het stadion te betreden en uiteraard ontbreekt ook Groby niet. Naast de stand van de FC Groningen Junior Club is er tevens een horecapunt, waar een hapje en drankje verkrijgbaar zijn. Kortom: het Kids Plein biedt een extra dimensie aan de wedstrijddag, dus kom zondag vanaf 13.00 uur naar Euroborg.”
Topper
“De warming-up voor de derby van zondag begint vanavond (dinsdag – red.) al als Jong FC Groningen het vanaf 18.30 uur in eigen huis opneemt tegen Jong sc Heerenveen. De Friezen zijn koploper in de Beloftencompetitie Divisie A en hebben een voorsprong van zeven punten op de ploeg van trainer Dick Lukkien, die tweede staat. Kortom: een prachtig voetbalaffiche. De toegang op Corpus den Hoorn bij deze topper is gratis.”
“Daarnaast brengen spelers van beide clubs, net als vorig jaar, in de aanloop naar de derby donderdagmiddag gezamenlijk een bezoek aan het Beatrix Kinderziekenhuis in het UMCG. Namens FC Groningen zullen Maikel Kieftenbeld, Michael de Leeuw en teammanager Bas Roorda zich bij de kinderafdeling van het ziekenhuis melden. Ook clubmascotte Groby ontbreekt niet. Namens sc Heerenveen zal onder andere voormalig FC-speler Arnold Kruiswijk aanwezig zijn.”
SC Veendam
“Daarnaast volgen we natuurlijk ook de actualiteit rondom SC Veendam. Vandaag (dinsdag – red.) zal meer duidelijk worden over de slagingskansen een faillissement af te wenden. Het is in ieder geval hartverwarmend te zien hoe onze buren, met wie wij nauwe en warme banden onderhouden, er alles aan doen alsnog te overleven. Ook wij hebben onze medewerking verleend aan het benefietconcert dat gistermiddag (Paasmaandag – red.) in het stadion aan de Langeleegte werd gehouden. Samen met de vrijwilligers van SC Veendam, hebben onze vrijwilligers een bijdrage geleverd, evenals onze dochteronderneming Preventief Veiligheidsdiensten.”
Meidenavond
“Vrijdag staat de jaarlijkse meidenavond in Euroborg op het programma. De meiden worden ontvangen op een rode loper en als echte sterren vastgelegd op de gevoelige plaat. Vervolgens worden er drie workshops aangeboden; salsa, djembé en een haar-workshop. Uiteraard gaan de aanwezigen niet met een lege maag naar huis. Het aantrekkelijk programma heeft inmiddels al geresulteerd in ruim 120 aanmeldingen! Meiden in de leeftijd van 7 tot en met 16 jaar kunnen zich nog aanmelden via de website van de Junior Club.”
Seizoenkaartinformatie
“Eind volgende week valt de seizoenkaartinformatie voor het seizoen 2013/2014 bij de vaste kaarthouders in de bus. Alle relevante informatie is dan terug te vinden in een prachtige vormgegeven brochure. Eén ding willen we alvast wel verklappen: de toegangsprijzen voor thuiswedstrijden van FC Groningen zullen ongewijzigd blijven. Er wordt dus geen prijsverhoging doorgevoerd op seizoenkaarten en losse toegangstickets, evenmin zal er een normaal te doen gebruikelijke indexering plaatsvinden. We houden hierbij rekening met wat er momenteel in de wereld gebeurt en vinden het alles overwegende reëel de prijzen voor het seizoen 2013/2014 te bevriezen.”
“We beëindigen deze nieuwsbrief met de mededeling dat Roy Boxmeer de nieuwe accountmanager is op onze commerciële afdeling.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard