string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Opnieuw vol gastenvak bij uitwedstrijd’.

Dinsdag 10 september 2013 om 14:32

In de 445ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de stadsderby tegen Be Quick 1887, kijkt hij vooruit naar een nieuwe derby, die van het noorden, komende zondag in en tegen Heerenveen en benoemt hij diverse activiteiten van deze week.

“De stadsderby op de Esserberg tussen FC Groningen en Be Quick 1887, vorige week woensdagavond, mag zeer geslaagd worden genoemd. Er kwamen in totaal 1.450 bezoekers af op het oefenduel. Beide clubs kijken met grote tevredenheid terug op de wedstrijd, die 2.500 euro netto heeft opgebracht. Het bedrag uit de derby, die eindigde in een 0-3 overwinning voor de FC, komt ten goede aan de Stichting FC Groningen in de Maatschappij voor het organiseren van diverse maatschappelijke projecten in het verzorgingsgebied van beide clubs. Zowel FC Groningen als Be Quick wil van de stadsderby een jaarlijkse traditie gaan maken.”
Kriebelen
“Na een weekeinde zonder competitievoetbal, in verband met de internationale speelkalender, gaat het langzaam maar zeker weer kriebelen. Zondagmiddag wacht in het Abe Lenstra Stadion van Heerenveen immers de noordelijke derby tegen de plaatselijk sportclub.”
“Dezer dagen zijn en waren een vijftal internationals voor diverse nationale elftallen op pad: Andraz Kirm (Slovenië), Krisztian Adorjan (Jong Hongarije), Filip Kostic (Jong Servië), Stefan van der Lei (Nederlands Beloften Elftal en Jong Oranje) en Richairo Zivkovic (Oranje onder-18).  Alle internationals sluiten vanaf donderdag weer aan bij de groepstrainingen ter voorbereiding op het Eredivisieduel met sc Heerenveen.”
“Voor het gastenvak in het Abe Lenstra Stadion zijn nog circa negentig kaarten beschikbaar. Het vervoer hierbij is per bus. Na de uitduels met Cambuur in Leeuwarden en Go Ahead Eagles in Deventer betekent dit de derde uitwedstrijd op rij waarbij de ploeg van trainer Erwin van de Looi gesteund zal worden door een goed gevuld gastenvak.”
Kaartverkoop
“Na de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen wacht het thuisduel met RKC Waalwijk, op zaterdag 21 september om 19.45 uur. De kaartverkoop voor deze wedstrijd in Euroborg is in volle gang. Een link naar alle actuele informatie over de kaartverkoop voor de komende vijf duels van FC Groningen is te vinden onderaan deze nieuwsbrief.”
“Daar staat ook de bekerwedstrijd tegen AFC in Amsterdam tussen, op woensdag 25 september om 17.00 uur. Tijdens het veiligheidsoverleg over dit bekerduel is door de lokale overheden in Amsterdam besloten een ‘verplichte buscombi’-regeling op te leggen voor supporters van FC Groningen. Dit besluit is mede gebaseerd op de infrastructuur rond Sportpark Goed Genoeg van AFC én het feit  dat er op dezelfde dag nog een bekerwedstrijd in Amsterdam wordt gespeeld, namelijk Ajax – FC Volendam. Wij hebben tijdens het veiligheidsoverleg onze bezwaren ingediend tegen de opgelegde vervoersregeling, maar helaas heeft dit niet geresulteerd in een betere of meer gunstige regeling voor onze supporters.”
Fanshop op Facebook
“Vanaf vandaag (dinsdag – red.) is het mogelijk om via de officiële Facebookpagina van FC Groningen fanartikelen van de Trots van het Noorden te bestellen. Binnen een paar muisklikken bestel je jouw favoriete item zonder Facebook te verlaten. Ga naar http://www.facebook.com/fcgroningen, klik op het tabblad ‘Fanshop’ en neem eens een kijkje.”
Chat met Bizot
“Morgenavond (woensdag – red.) hebben supporters de kans via internet een vraag te stellen aan Marco Bizot. Via Twitter en Google Hangout kunnen de fans rechtstreeks in contact komen met de doelman van FC Groningen. Vanaf 19.30 uur zit Bizot achter de computer om de vragen die via Twitter worden gesteld, te beantwoorden. Heb jij een vraag aan onze keeper, stuur die dan tussen 19.30 uur en 20.00 uur naar @fcgroningen of met hashtag #bizot.”
“Om 20.15 uur start Bizot een Hangout in Google+ zodat je face-to-face een vraag aan hem kan stellen. Voor deze bijzondere videocall moet je wel in het bezit zijn van een Google-account. Volg FC Groningen in Google+ en meld je woensdag om 20.15 uur aan voor de Hangout met Bizot. Deze sessie zal een half uur duren.”
“Heb je een vraag aan Bizot, of ben je benieuwd wat anderen te vragen hebben, kijk dan woensdagavond op http://twitter.com/fcgroningen en http://plus.google.com/+fcgroningen. De leukste en meest interessante vragen en de antwoorden zijn later terug te lezen in het FC Groningen Journaal en te zien bij FC Groningen TV.”
Helden van Amstel
“Afgelopen zaterdag traden De Helden van Amstel LIVE! voor het derde opeenvolgende jaar op in Groningen. Voor het eerst was dit op het P2-terrein aan de Boumaboulevard voor Euroborg. Diverse Nederlandse topartiesten zoals DI-RECT, Trijntje Oosterhuis, Xander de Buisonjé en VanVelzen vertolkten in een bijna uitverkochte festivaltent de grootste hits van hun muzikale helden. Onze dochterondernemingen Euroborg Horeca en Organisatiebureau FC Groningen waren betrokken bij het faciliteren van de VIP-arrangementen voor dit muzikale evenement. Euroborg Horeca en Organisatiebureau FC Groningen kunnen u ook helpen aan een unieke locatie voor en invulling van bijvoorbeeld personeelsfeesten of kerst- en eindejaarsbijeenkomsten. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met organisatiebureau@fcgroningen.nl. Euroborg is dé locatie voor uw evenementen!”
“Met de mededeling dat de commerciële afdeling van FC Groningen aanstaande donderdag met liefst 130 sponsorrelaties een netwerkdag houdt op Ameland, sluiten we deze wekelijkse nieuwsbrief af.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’