string(9) "claudebot"

Nog kaarten verkrijgbaar voor topduel met AZ.

Dinsdag 07 december 2010 om 14:34

In de 310de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de gewonnen wedstrijd tegen Vitesse, kijkt hij vooruit naar het topduel met AZ en meldt hij de eerste tussenstand van de campagne Mien Plek.

“Vreugde en verdriet lagen afgelopen vrijdag dicht bij elkaar. De prachtige 4-1 overwinning op Vitesse werd overschaduwd door de zware knieblessure van Koen van de Laak. Daar tegenover stond de glorieuze terugkeer van Petter Andersson, die zijn rentree in de basis opluisterde met een prachtige goal. Na afloop was in de kleedkamer duidelijk voelbaar hoe groot de eensgezindheid in de ploeg is, want het applaus voor Andersson werd voorafgegaan door de betrokkenheid bij Van de Laak. Wij zullen met z’n allen Koen alle steun geven die hij nodig heeft bij zijn herstel.”
Weersvooruitzichten
“Ondanks de bittere kou was de sfeer in het stadion afgelopen vrijdag opnieuw hartverwarmend. De weersvooruitzichten voor komende zondag zijn wat dat betreft gelukkig een stuk gunstiger en dat is mooi, want er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de vakken OO en PP. Hiervoor geldt geen enkele beperking, dus geen clubcard-verplichting. Het topduel met AZ, met als rechtstreekse inzet de derde plaats in de Eredivisie, verdient een uitverkochte Euroborg. De aftrap is zondagmiddag om 14.30 uur.”
“Voorafgaand aan de wedstrijd tegen AZ zal Martin Groenewold optreden. Hij zal zijn speciaal geschreven lied over het afscheid van het Stadion Oosterpark ten gehore brengen. Dit is bedoeld als ode aan ons vertrek uit het roemruchte stadion aan de Zaagmuldersweg, nu bijna vijf jaar geleden.”
Installatie
“Gisteren (maandag – red.) zijn we vertegenwoordigd geweest bij de installatie van Riekus Jager als burgemeester van de gemeente Westerveld. Jager was jarenlang lid van de Eerste Kamer en heeft grote betrokkenheid gehad met de oprichting van onze Energiesociëteit.”
“Morgenavond (woensdag – red.) zal ondergetekende een lezing verzorgen over het thema ‘succesvol ondernemen’ voor Werkplein Baanzicht in Assen. Hierbij zal ook onze sponsorrelatie Jan Schutrups uit Exloo spreken.”
“Donderdagavond is er een bijeenkomst van Jong en Inspirerend Netwerk in de ABN AMRO Business Corner in Euroborg. Ik zal daar een lezing houden over ondernemen in het hedendaagse voetbal en de noodzakelijke combinatie met het bedrijfsleven.”
“Vrijdagavond tenslotte is de sponsoravond van de Supportersverenging. Ook daar zal de club vertegenwoordigd zijn.”
Mien Plek
“Afgelopen week is de campagne gestart van Mien Plek. Doel is om historie te creëren in Euroborg en de supporters nog dichter bij de club te betrekken en het stadion nog meer eigen te laten maken van de supporters. Hierbij kunnen fans letterlijk hun eigen plek in het stadion krijgen. Voor 50 euro per jaar zit je op je eigen vaste stoel in Euroborg met naamplaatje. Als je aan deze actie vijf jaar deelneemt, wordt die stoel je eigendom en mag je hem mee naar huis nemen en wordt je naam vermeld op een mooi groot bord aan de wand op één van de zijdes van de omloop van Euroborg.”
“Indien je geen vaste eigen stoel hebt in Euroborg, maar al vijf jaar seizoenkaarthouder bent en je wilt wel graag een naamsvermelding, dan kun je je naam voor 25 euro per jaar laten plaatsen op één van de genoemde borden. Met de opbrengst van de actie gaan wij het stadion verder aankleden.”
Aanmeldingen
“Mien plek is bedoeld voor fans, die meer willen dan alleen het bezoeken van wedstrijden en zich nog nadrukkelijker willen verbinden aan FC Groningen. De eerste tientallen aanmeldingen zijn inmiddels binnen. Alle benodigde  informatie is te vinden op www.mienplek.nl. Via deze website kunnen belangstellenden zich ook aanmelden.”
FC Groningen TV online
“FC Groningen TV is vanaf nu niet alleen te bekijken op Eredivisie Live, maar ook op de website van FC Groningen. De items die elke woensdag om 18.45 uur te zien zijn op Eredivisie Live, kunnen later in de week ook worden bekeken via www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/. Wedstrijdverslagen, interviews met spelers en trainers, achtergrondreportages, actuele en bijzondere gebeurtenissen in en rond Euroborg; het is vanaf nu allemaal terug te zien op deze site.”

FC Groningen Junior Club

“Afgelopen weken hebben de leden van de Junior Club hun best gedaan om zoveel mogelijk zakjes pepernoten te verkopen en dit is ruimschoots gelukt. In totaal zijn namelijk ruim 1.500 zakjes verkocht! Dit heeft een prachtig bedrag van € 2.313,- opgeleverd voor onze maatschappelijk partner Doe Een Wens Stichting Nederland.”
“Komende vrijdag staat de jaarlijkse meidenavond op het programma! Dit jaar met een andere invulling dan voorgaande jaren. Er wordt samengewerkt met het Noorderpoortcollege. De meiden krijgen deze avond een aantal leuke workshops voorgeschoteld en vooraf wordt er lekker met elkaar gegeten.”
Opgeven
“Er zijn nog plekken vrij, dus meiden die lid zijn van de Junior Club of de Green White Bengels kunnen zich hiervoor nog opgeven. De meiden mogen twee gasten, bijvoorbeeld hun moeder en een goede vriendin, meenemen. Kijk voor meer informatie op de website van de Junior Club.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Jos vs. Bacuna: Game on!

6 dagen geleden

VAN EIGEN BODEM met JIULIE BUIGEL: ‘MENSEN ZEGGEN DAT IK EEN NEUSJE HEB VOOR DE GOAL’

6 dagen geleden

Tiemen Werksma genomineerd als Leonardo Hotels Strijder van het Jaar