string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Luciano langer bij FC Groningen.

Woensdag 24 februari 2010 om 12:43

FC Groningen heeft de optie in de aflopende verbintenis met Luciano da Silva gelicht. De Braziliaanse doelman blijft daardoor in ieder geval ook de komende twee seizoenen onder contract staan in Euroborg.

Luciano heeft zelfs aangegeven met FC Groningen te willen praten over een nog langer verblijf bij de club. FC Groningen gaat graag op dit voorstel in en daarover zullen de komende periode gesprekken worden gevoerd.

Van Loo
Aan collega-doelman Brian van Loo, wiens contract eveneens afloopt, heeft de clubleiding laten weten zeer te spreken te zijn over diens rol als tweede keeper en zijn functie binnen de spelersgroep van FC Groningen. De club heeft in een eerste onderhoud met Van Loo dan ook aangegeven binnenkort de gesprekken over een langer verblijf in Euroborg te willen openen.
Matavz
Tim Matavz blijft ook de komende twee seizoenen onder contract staan in Euroborg. FC Groningen heeft de optie in het contract van de 21-jarige spits gelicht. De Sloveen heeft nu een verbintenis met de Trots van het Noorden tot medio 2012. Matavz is dit seizoen met acht competitietreffers clubtopscorer van FC Groningen.
Sankoh
FC Groningen gaat binnenkort ook in gesprek met Gibril Sankoh. Het huidige contract van de 26-jarige verdediger loopt na dit seizoen af en de club heeft de intentie tot een nieuwe overeenkomst te komen met de uit Sierra Leone afkomstige centrale verdediger, die in het bezit is van een Nederlands paspoort.
De Roover
De clubleiding heeft aan Sepp De Roover laten weten dat het de optie in het aflopende contract van de 25-jarige Belg wil lichten. FC Groningen heeft daarbij echter de aantekening gemaakt de voorwaarden hiervan te willen bespreken. Er komt hierover een vervolggesprek met de rechtervleugelspeler en diens zaakwaarnemer.
Svejdik
Ook Ondrej Svejdik heeft een aflopende verbintenis in Euroborg. Maar over zijn toekomst moet in het bijzijn van de zaakwaarnemer van de 27-jarige Tsjech nog een beslissing worden genomen.
Nordstrand
FC Groningen heeft van FC Kopenhagen nog een maand langer uitstel gekregen om tot een beslissing te komen over het definitief overnemen van Morten Nordstrand. De Deense spits is tot het einde van dit seizoen gehuurd en de Trots van het Noorden heeft een optie tot koop. Aanvankelijk moest hierover voor 1 februari een besluit worden genomen, maar door blessures vroeg FC Groningen al eerder om een maand respijt. Die termijn, die liep tot 1 maart, is nu dus met nog eens een maand verlengd.
Lovre
Tot slot zullen de wegen van FC Groningen en Goran Lovre zich na dit seizoen scheiden. De 27-jarige Servische middenvelder gaat na vier prima jaren in Euroborg transfervrij op zoek naar een andere club in een andere Europese competitie.

Gerelateerd nieuws.

24 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard