string(101) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +support@anthropic.com)"

Luciano in benefietduel met Ronaldo.

Donderdag 14 januari 2010 om 21:11

Luciano da Silva is uitgenodigd voor een benefietwedstrijd ten behoeve van Unicef. De keeper van FC Groningen speelt op maandag 25 januari in Lissabon mee met een wereldteam van zijn Braziliaanse landgenoot Ronaldo tegen een ploeg van de Franse voormalige voetbalster Zinedine Zidane.

Het benefietduel wordt om 20.45 uur gespeeld in het stadion van Benfica. Luciano ontving de uitnodiging donderdag, op de terugreis met zijn ploeggenoten na het trainingskamp in Portimao. De Braziliaanse doelman glunderde van oor tot oor. “Ik kan het nog steeds niet geloven. Straks zit ik met Ronaldo in één en dezelfde kleedkamer. Hij is een held voor mij. Dit is een unieke kans.”
Dank
FC Groningen biedt Luciano da Silva de mogelijkheid naar Lissabon af te reizen. “Ik ben de club toch al dank verschuldigd. Doordat FC Groningen mij naar Nederland heeft gehaald, ben ik meer bekend geworden en heb ik me kunnen profileren. Anders had ik nooit zo’n uitnodiging ontvangen. Ik heb gelijk mijn moeder gebeld. Ze wist niet wat ze hoorde. Ik ben er heel blij mee.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’