string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Linssen, Idrissi, Chery, Lindgren, Hiariej en Maduro in FCG TV.

Vrijdag 12 februari 2016 om 10:27

FC Groningen TV heeft vanavond aandacht voor Tjaronn Chery die afgelopen zondag in Euroborg afscheid nam van de FC-supporters. Daarnaast is er een gesprek met Bryan Linssen en Oussama Idrissi die beiden een hoofdrol vertolkten tegen Cambuur en blikken Erwin van de Looi, Rasmus Lindgren en Hedwiges Maduro vooruit naar de wedstrijd tegen Ajax.

Afgelopen zondag nam Tjaronn Chery voor de wedstrijd tegen SC Cambuur afscheid van de supporters van FC Groningen. Chery maakte vorig jaar zomer de overstap naar het Engelse Queens Park Rangers FC en had sinds die tijd nog geen mogelijkheid gehad om afscheid te nemen bij een thuiswedstrijd. FCG TV sprak met de middenvelder die fraaie goals maakte in het shirt van FC Groningen.
Bryan Linssen en Oussama Idrissi waren twee spelers die zondag een stempel drukten op het resultaat tegen SC Cambuur. Linssen met een fraaie assist op Michael de Leeuw en Oussama Idrissi met de beslissende 2-0. FCG TV sprak met beiden en ook met Tom Hiariej die gedurende de tweede seizoenshelft is uitgeleend aan Cambuur.
Zondag om 12.30 uur staat de kraker tegen Ajax op het programma in Euroborg. FCG TV blikt vooruit op de ontmoeting met trainer Erwin van de Looi, Rasmus Lindgren en Hedwiges Maduro die een ‘bikkelduel’ verwacht.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 22.45 uur herhaald op kanaal 3 en om 00.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 15.15 uur op kanaal 1, om 17.00 uur op kanaal 5 en om 23.20 uur op kanaal 3 en zondag om 10.00 uur op kanaal 3.
Doc
Woensdag 17 februari is om 19.30 uurop Fox Sports 1 de première van de Fox Sports Doc ‘Opschudding in het Oosterpark’ te zien over het mes-incident dat plaatsvond op 10 juni 1979 tijdens de nacompetitiewedstrijd tussen FC Groningen en Telstar. Kijk voor de promo op: http://youtu.be/vM2Te37IUu8 FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’