string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Kijken uit naar thuiswedstrijd tegen Ajax’.

Dinsdag 27 augustus 2013 om 14:23

In de 443ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles, kijkt hij vooruit naar de kraker tegen regerend landskampioen Ajax en meldt hij diverse activiteiten van deze week.

“In een opnieuw bijzondere entourage hebben we zondagmiddag in de Adelaarshorst in Deventer een waar spektakelstuk kunnen aanschouwen. Tegen Go Ahead Eagles ontstond een wedstrijd met alle elementen erin die voetbal zo aantrekkelijk maken: veel doelpunten, mooie acties, fouten over en weer, gele en rode kaarten en een vol meelevend stadion. Na negentig emotionele minuten stond een 3-3 eindstand op het scorebord. Daar konden wij genoegen mee nemen, nadat het elftal tot negen man was gereduceerd. De numerieke minderheid toonde in het slot van de wedstrijd een enorme veerkracht en dadendrang en op wilskracht werd alsnog een punt veroverd na drie keer op achterstand te zijn gekomen.”
Ajax
“Zondag mogen we na twee uitwedstrijden op rij weer aantreden voor eigen publiek. Dan is Ajax in Euroborg de tegenstander, een wedstrijd waar we naar uit kijken. Supporters, die zeker willen zijn van een plek voor dit toptreffen en ook onze overige thuiswedstrijden vanaf een eigen vaste plaats in Euroborg willen volgen, wijzen wij op de mogelijkheid een seizoenkaart aan te schaffen. Omdat we reeds één thuiswedstrijd achter de rug hebben, geldt er op de oorspronkelijke prijs van een seizoenkaart een korting van 10 euro bij betaling in de Fan Corner Groningen. Betaling van de seizoenkaart in termijnen is ook nog steeds mogelijk. Vul bij belangstelling het online aanvraagformulier in, te vinden onder deze nieuwsbrief, en er wordt contact met u opgenomen.”
“Ook de vrije verkoop van losse kaarten voor het duel met Ajax is in volle gang. Wij willen belangstellenden erop wijzen dat er tot en met morgen (woensdag – red.) geen restricties gelden voor deze kaartverkoop. Vanaf donderdag is een losse kaart alleen nog verkrijgbaar voor inwoners van de drie noordelijke provincies op vertoon van een ClubCard of een geldige legitimatie. Dit is ook het geval als er zondagochtend vanaf 11.00 uur nog kaartverkoop plaatsvindt aan de kassa’s bij ingang 2 van Euroborg. De wedstrijd tegen Ajax begint zondagmiddag om 12.30 uur.”
Evenement
“Op wedstrijddagen ontvangen wij ruim 22.000 gasten bij onze thuiswedstrijden. Daarbuiten ontvangen wij u ook graag als onze gast voor een vergadering, symposium of feest. Heeft u het voornemen een dergelijke of andere bijeenkomst te organiseren op een unieke externe locatie? Dan is Euroborg dé locatie voor uw evenement. Graag maken wij vrijblijvend een afspraak met u om uw wensen te bespreken en u een voorstel op maat te doen. Heeft u interesse dan kunt u contact opnemen met Organisatiebureau FC Groningen, via organisatiebureau@fcgroningen.nl”
Kids United
“Morgen (woensdag – red.) start het nieuwe seizoen voor Kids United. In totaal 82 kinderen en jongeren, trainers en begeleiders zijn er weer klaar voor om er een mooi voetbalseizoen van te maken. Het door FC Groningen geadopteerde G-team is nog altijd contributievrij omdat de organisatie vindt dat geld voor mensen met een beperking geen belemmering mag zijn om te voetballen. Om 15.30 uur start de training van Kids United op Sportpark Het Noorden aan de Iepenlaan in Groningen.”
ALV Supportersvereniging
“Donderdagavond houdt de Supportersvereniging FC Groningen in het Supportershome van Euroborg haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Aansluitend aan de officiële vergadering voor de leden zal er traditioneel een forum worden gehouden, waarin dit jaar naast ondergetekende ook manager technische zaken Henk Veldmate en hoofdtrainer Erwin van de Looi zitting zullen nemen.”
Lezing en spelregelquiz
“Zaterdagavond zal ondergetekende een lezing verzorgen bij vv Zeewolde. Daarna houdt huidig accountmanager van FC Groningen en voormalig profarbiter Ben Haverkort een spelregelquiz onder de sponsoren en gasten van de Bedrijfskring Zeewolde en Vereniging Centrumondernemers Zeewolde. De avond wordt georganiseerd door de Sponsorcommissie van vv Zeewolde.”
Stadsderby
“Zoals gisteren (maandag – red.) al kort gemeld, hebben wij het voornemen volgende week woensdagavond om 19.00 uur op Sportpark Esserberg een bijzonder oefenduel te spelen. We willen graag de stadsderby tegen Topklasser Be Quick 1887 nieuw leven inblazen en daarbij de onderlinge banden tussen beide clubs aanhalen. Het traject om deze wedstrijd te kunnen en mogen organiseren loopt nog, dus we dienen hierbij nog een slag om de arm te houden. Beide clubs, die op het hoogste niveau van hun klasse in Nederland voetballen, zijn met elkaar in gesprek om van deze wedstrijd een jaarlijkse traditie te maken. Zodra de organisatie rond is, zullen wij onder meer via deze website met meer details over de op stapel staande stadsderby naar buiten treden.”

“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’