string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Kieftenbeld: ‘Simpelweg niet goed’.

Maandag 13 augustus 2012 om 13:27

Na de eerste competitiewedstrijd verschenen Oluwafemi Ajilore en Maikel Kieftenbeld voor de camera’s van FC Groningen TV, net als ‘man of the match’ Dusan Tadic van FC Twente.

Oluwafemi Ajilore: “Ik probeerde de bal te veroveren van Chadli. Ik overstrekte daarbij mijn been en kreeg last van mijn hamstring. Bij elke beweging had ik veel pijn en besloot te stoppen omdat het volgens mij niet verstandig was om door te spelen. Vandaag (maandag, red.) gaan we kijken hoe erg het is.”
“Ja, dat is balen. Net als van de uitslag want dit hadden we niet verwacht. Natuurlijk weten we dat FC Twente een goede ploeg is. Maar uiteraard zijn we hier niet blij mee. Nu moeten we de komende week hard trainen en een team blijven vormen.”
Maikel Kieftenbeld: “Ik heb niet zoveel zin om in details te treden over de tegendoelpunten. Het was simpelweg niet goed van onze kant. Ik kan me voorstellen dat het er een beetje laf uitzag van onze kant. Het is wel duidelijk dat we er komende zondag tegen Willem II op moeten vliegen. Alleen hadden we dat vandaag al willen laten zien. Twente heeft een goede ploeg en dan komt het op andere dingen aan zoals duels winnen. Daarin hebben we gefaald.”
“Tot de 1-0 was er weinig aan de hand. Dat hebben we al vaker gehad, in de voorbereiding en vorig seizoen. En dan wordt het 2-0 en is het heel lastig om weer terug te komen. Ja, daar moeten we scherper in worden. Want die goals mogen er niet in.”
Dusan Tadic: “Het was een beetje een emotionele wedstrijd, spelen voor mijn nieuwe club en tegen mijn oude club. Ik heb twee heel mooie jaren gehad bij FC Groningen met iedereen in en rond de club. Dat maakte het emotioneel. Maar ik ben professional, speel voor FC Twente. Tot nu bevalt het me prima hier en hoop dat dat ook zo zal zijn in de toekomst. Ik wens FC Groningen het allerbeste en hoop dat ze een goed seizoen zullen draaien.”

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard