string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Hateboer en De Leeuw blijven achter in Groningen.

Dinsdag 07 oktober 2014 om 17:13

FC Groningen is vanavond (woensdag – red.) eregast in de voormalige Oost-Duitse stad Erfurt. Rot-Weiss Erfurt is om 19.30 uur de tegenstander ter gelegenheid van het afscheid van het oude stadion. Het duel in het Steigerwaldstadion begint om 19.30 uur. FC Groningen is met een selectie van twintig spelers, inclusief drie keepers, afgereisd naar Erfurt.

Onder de afwezigen zijn de al langer en langdurig geblesseerden Tom Hiariej, Lorenzo Burnet, Mimoun Mahi, Martijn van der Laan, Hilal Ben Moussa en Nick Bakker. Middels trainingen werken zij dezer dagen in Euroborg door aan hun herstel. Ook Género Zeefuik reist niet af naar Duitsland. Daarnaast heeft Hans Hateboer interlandverplichtingen met het Nederlands Beloften Elftal. Michael de Leeuw is weliswaar hersteld van zijn griepaanval, maar in overleg is besloten dat de clubtopscorer in Groningen met extra trainingen weer op krachten komt, zodat hij volledig fit kan zijn voor de competitiewedstrijd tegen Excelsior op zondag 19 oktober.
B-kern
Vanuit de B-kern zijn keeper Jeroen Gies en de veldspelers Arjen Hagenauw, Hristijan Denkovski, Burak Saban, Glenn Bijl en Desevio Payne aangesloten, net als A-junior Roland Baas. Voor de spelers, die vanavond niet aan de aftrap verschijnen tegen Rot-Weiss Erfurt, staat er vanochtend in de omgeving van Erfurt een training op het programma. De volledige groep zal vanavond bij de wedstrijd in het stadion aanwezig zijn.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’