string(9) "claudebot"

Geen definitief standpunt over Garcia.

Dinsdag 11 januari 2011 om 12:51

In de situatie rond middenvelder Gonzalo Garcia is niets gewijzigd, in tegenstelling tot het bericht dat maandagavond door regionale omroep RTV Noord naar buiten is gebracht.

In het nieuwsbericht wordt melding gemaakt van het feit dat FC Groningen ‘definitief verder wil’ met de 27-jarige Garcia, die in Euroborg een doorlopend contract heeft tot medio 2012.

Volgens directeur Hans Nijland is dit bezijden de waarheid: “Door FC Groningen is nog geen definitief standpunt ingenomen betreffende Garcia. Dat is ook helemaal niet nodig, immers er heeft zich nog geen club of zaakwaarnemer voor hem gemeld.”
“Pas op het moment dat een partij zich meldt, zullen we ons over de situatie beraden. We hebben daaromtrent goede afspraken gemaakt met Gonzalo Garcia en zijn zaakwaarnemer Karel van Burik. Wij zijn overigens heel tevreden over de ontwikkeling die Gonzalo dit seizoen doormaakt bij FC Groningen.”
Voor de club is het ongebruikelijk op deze wijze via de eigen website te reageren op berichtgeving in de media. “Dat is absoluut niet onze gewoonte, maar het is niet de eerste keer dat een foutief bericht wordt gepubliceerd door RTV Noord. Wij willen in dit geval stelling nemen tegen dit onjuiste bericht.”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus