string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen sluit partnership met Masita.

Dinsdag 16 juli 2013 om 15:36

Vanaf het seizoen 2014/2015 spelen alle elftallen van FC Groningen in kleding van het merk Masita. FC Groningen en de nieuwe kledingsponsor ondertekenden op woensdag 17 juli in het nieuw geopende stadion van KAA Gent een overeenkomst voor drie seizoenen.

C.E.O. van Masita, Philip Ploegaerts geeft aan: “Ons bedrijf kent een rijke historie die teruggaat tot 1933. Om ons imago en naamsbekendheid in de voetbalwereld en met name ook in het noorden van Nederland te vergroten, hebben wij gezocht naar een mooie club met een positieve uitstraling. Al snel tijdens de onderhandelingen hadden wij het juiste gevoel over de samenwerking. De ambities van FC Groningen en de relaties die FC Groningen heeft met amateurverenigingen in de regio, passen uitstekend bij Masita. Wij verwachten snel de vruchten te kunnen plukken van deze samenwerking en onze klantenkring uit te breiden.”
De laatste maanden timmert Masita sowieso sterk aan de weg om haar positie als voetbalspecialist verder te versterken. Zo werden nieuwe sponsorovereenkomsten gesloten met KAA Gent, Helmond Sport en FC Emmen en werd de overeenkomst met Fortuna Sittard weer met drie jaar verlengd. Daarnaast wordt Masita de officiële ‘supplier’ van de BeneLeague, waardoor de top van het Nederlandse en Belgische vrouwenvoetbal met een voor hun speciaal ontwikkelde bal zal gaan spelen.
Masita zal de spelers en de staf van het eerste elftal, Jong FC Groningen en de zeven in Groningen gevestigde jeugdelftallen van RVO FC Groningen/Cambuur van kleding voorzien. Commercieel directeur Robbert Klaver van FC Groningen is zeer verheugd met de nieuwe overeenkomst: “Het is voor FC Groningen een partner om trots op te zijn. Masita is een echt voetbalmerk, kent zijn oorsprong in Nederland en zal gedurende de looptijd van het contract ook als sponsor aan de club verbonden zijn. We zijn zeer content met deze samenwerking.”
Voor FC Groningen was de keuze op het Nederlandse merk Masita (www.masita.com) een eenvoudige. “Het merk staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit en gebruik van innovatieve materialen, wat garant staat voor een comfortabele pasvorm en een uitstekende vochtregulatie. Onze technische staf is erg onder de indruk van het materiaal.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’