string(9) "claudebot"

Drie afwezigen voor zondag.

Vrijdag 01 april 2011 om 14:39

Komende zondagmiddag speelt FC Groningen thuis tegen VVV-Venlo in een opnieuw uitverkocht Euroborg. Trainer Pieter Huistra zit weer iets ruimer in zijn keuze qua spelers dan twee weken terug.

Op de vrijdagtraining bestond de spelersgroep uit 22 spelers. Na de training op zaterdagochtend zal de selectie worden teruggebracht naar achttien spelers. Drie spelers zijn niet beschikbaar. Het gaat om doelman Luciano da Silva die zijn tweede van drie duels schorsing uitzit, Koen van de Laak (knie) en Gonzalo Garcia (bovenbeen).
Afgelopen interlandperiode kwamen Tim Matavz en Nicklas Pedersen door blessures niet in actie. Beide spitsen zijn inmiddels wel weer volledig aangesloten bij de training. Hun inzetbaarheid wordt op de zaterdagtraining bekeken. Jonas Ivens kneusde afgelopen week zijn duim op de training, maar dat is voor de Belg geen beletsel om te spelen.
Trainer Pieter Huistra: “We hebben de afgelopen twee weken goed kunnen training. Gisteren (donderdag – red.) was de groep weer bijna voltallig. De velden zijn door de zon en besproeiing weer groener. Hopelijk zet ook de groei en bloei binnen ons team zich verder door. Er komen zes interessante duels aan. We staan er goed voor om die reeks in te gaan en bij iedereen kriebelt het weer om te gaan spelen. Zowel qua resultaat als proces liggen we goed op schema.”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus