string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Doelman Van der Lei keert terug in Euroborg.

Zaterdag 17 januari 2015 om 22:15

Stefan van der Lei keert komende maandag, 19 januari, terug bij FC Groningen. De doelman was in de eerste competitiehelft verhuurd aan FC Emmen, de huidige nummer 5 van de Jupiler League.

Het idee was dat de verhuur van Van der Lei (21) zou bijdragen aan zijn ontwikkeling. Bij FC Emmen komt Van der Lei echter niet toe aan het keepen. De technische staf van Emmen maakte tot dusver een andere keuze voor de positie in het doel. Zo zat Van der Lei zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen De Graafschap, net als voor de winterstop, op de reservebank en kwam hij geen enkele keer in een officiële wedstrijd in actie voor de Drenten.
Aangezien het contract van de keeper bij FC Groningen na dit seizoen 2014/2015 afloopt en de Trots van het Noorden Van der Lei goed wil kunnen beoordelen, lijkt het FC Groningen in deze fase van het seizoen beter hem in eigen huis te hebben. Van der Lei kan trainen en wedstrijden spelen in het Beloftenteam van FC Groningen. Het komende half jaar wordt bekeken of de toekomst van Van der Lei in Euroborg ligt.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’