string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Diverse basisplaatsen voor FC-internationals.

Maandag 30 maart 2015 om 12:12

Afgelopen weekend hebben Juninho Bacuna, Simon Tibbling en Desevio Payne in de basis gestaan van respectievelijk Oranje onder-18, Jong Zweden en USA onder-20. Hristijan Denkovski viel maandag in bij Jong Macedonië.

Juninho Bacuna speelde donderdag met Oranje onder-18 een oefeninterland tegen Noord-Ierland. Bacuna stond in de basis van de ploeg die met 1-1 gelijkspeelde. Simon Tibbling speelde op vrijdag met Jong Zweden tegen Jong Servië. Tibbling stond in Novi Sad in de basis en zijn ploeg won met 1-0. Dino Islamovic behoorde op vrijdag tot een andere selectie van EK-ganger Jong Zweden die in het Turkse Belek tegen Jong Rusland speelde.
Desevio Payne speelde op vrijdag met WK-ganger USA onder-20 achter gesloten deuren een volledige wedstrijd tegen Tottenham Hotspur onder-21. Op zondag werd in Plymouth voor ruim 11.000 toeschouwers een officiële interland gespeeld tegen Engeland. Payne speelde vijf kwartier en werd toen bij een 2-1 stand gewisseld. 2-1 werd ook de eindstand.
Juninho Bacuna speelde op zondag nogmaals met Oranje onder-18, nu tegen Bulgarije. Bacuna viel twintig minuten voor tijd in bij een 1-1 tussenstand en in de slotfase scoorde Nederland de winnende 2-1. Hristijan Denkovski speelde maandagmiddag met Jong Macedonië tegen Jong Slovenië. Hij kwam na 20 minuten als invaller in de ploeg, die met 1-1 gelijkspeelde.
Simon Tibbling speelt op dinsdagmiddag in Belek met Jong Zweden tegen Jong Rusland en Dino Islamovic eveneens op dinsdag in La Manga met een andere selectie van Jong Zweden tegen Jong Noorwegen. Albert Rusnak moest helaas geblesseerd afzeggen voor een tweetal interlands met Jong Slowakije.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’