string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Beloften verdedigen koppositie in Heerenveen.

Maandag 02 december 2013 om 13:53

Jong FC Groningen gaat vanavond als koploper op bezoek bij Jong sc Heerenveen. In de wedstrijdselectie van trainer Paul Raveneau zijn maar liefst zeven spelers uit de A-kern opgenomen.

De Beloften hebben in de Divisie A 19 punten uit 9 duels verzameld en blijven op basis van een beter doelsaldo Jong Heracles Almelo voor. De Friese tegenstander van vanavond staat met 17 punten – net zoveel als nummer 3 Jong NEC/FC Oss – op de vierde plaats. De Derby van het Noorden bij de Beloften begint om 18.30 uur op sportcomplex Skoatterwald in Heerenveen.
Vanuit de A-selectie sluiten in Heerenveen de verdedigers Timo Letschert, William Ekong en Lorenzo Burnet aan. De middenvelders Rasmus Lindgren, Hilal Ben Moussa en Krisztian Adorjan en spits David Texeira completeren het zevental. De rest van de groep van Raveneau bestaat uit de keepers Stefan van der Lei en Joey Potveer, de B-kernspelers Angelo Cijntje, Noureddine Boutzamar, Burak Saban en Arjen Hagenauw en de A-junioren Liban Abdulahi, Glenn Bijl, Desevio Payne, Jim de Leeuw en Roland Baas.
Aanvoerder Hans Hateboer en Kevin Mennega ontbreken in verband met een blessure. De twee andere Beloften-verdedigers, Marciano van Leijenhorst en Ron Janzen, zijn nog niet wedstrijdfit.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’