Beloften gelijk bij Jong Willem II.

Vrijdag 19 maart 2010 om 00:20

Jong FC Groningen heeft donderdagavond in Tilburg met 1-1 gelijkgespeeld tegen Jong Willem II. Bij rust was er nog niet gescoord. Dennis Krohne stelde het punt veilig. Door het behaalde punt stijgt de ploeg naar plek zeven op de ranglijst.

In de eerste helft van het duel op het jeugdcomplex van Willem II kregen Danny Menting, Dennis Krohne en Danny Post namens de thuisploeg kansen om de score te openen. Tegen de verhouding in kwam de thuisploeg vlak na rust echter op voorsprong door een treffer van Thomas Verhaar.
In de zeventigste minuut scoorde Dennis Krohne de gelijkmaker. Hij benutte een vrije trap die werd veroorzaakt door Virgil van Dijk, die komend seizoen voor Jong Groningen speelt: 1-1.
Door het behaalde punt stijgt FC Groningen naar het linkerrijtje. De ploeg van trainer Erwin van de Looi staat nu op de zevende plek van de ranglijst en gaat komende maandag op bezoek bij de nummer 6, Feyenoord/Excelsior. Op maandag 29 maart speelt Groningen weer thuis. De nummer voorlaatst, Helmond Sport, komt dan op bezoek.
Opstelling Jong FC Groningen
Nienhuis; Kunst, Lachman, Werkman, Wagenaar: Dijkstra, Post (70′ De Rijp), Krohne, Olijve; Kluin, Menting.
Rest bank: Bakker, Tripsas, Ben Moussa, Van Erkel, Zinga, De Jonge Rosa.

Scheidsrechter: Kayis
Scores: 52’ Verhaar 1-0, 70’ Krohne 1-1