string(9) "claudebot"

Beloften doelpuntloos gelijk bij Sparta.

Maandag 25 oktober 2010 om 23:26

Jong FC Groningen heeft zichzelf in Rotterdam maandagavond tekort gedaan door niet te scoren tegen Sparta. Het bleef 0-0. Tegenvaller was de knieblessure die Kelvin Bossman vlak voor rust opliep.

Trainer Dick Lukkien was ondanks het puntenverlies best tevreden over zijn ploeg: “We hebben vol inzet en overtuiging gespeeld. De scherpte in de eindfase ontbrak helaas vaak. In de eerste fase moesten we wel wennen aan het kunstgras. En we hadden ook nog eens pech, bijvoorbeeld bij een bal op de paal die er via de doellijn toch weer uit stuitte.”
Behalve pech was er ook ongeluk voor rechtsbuiten Kelvin Bossman. “Hij viel twee minuten voor de pauze uit met een naar het zich liet aanzien ernstige knieblessure. Dat was een domper op de wedstrijd.”
Ook was er een lichtpuntje te vermelden: “Leandro Bacuna heeft na zijn enkelblessure weer de eerste speelminuten gemaakt. Hij speelde zoals vooraf afgesproken het eerste uur mee en deed dat naar behoren. Ook gaf zijn enkel geen reactie, dus dat was positief.”
Opstelling Jong FC Groningen
Nienhuis; Kunst, Van Dijk, Werkman, Wagenaar; Menting, Post; Bossman (45’ Schepers), Bacuna (68’ Zinga), Keurntjes; Mamedov. Rest bank: Steffen Bakker, Van Hezel, Bos en Nick Bakker.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus