string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Bacuna&Bacuna, Payne, Hiariej en Hateboer in FCG TV.

Donderdag 26 februari 2015 om 10:21

FC Groningen TV heeft donderdagavond een gastoptreden van Leandro Bacuna. Hij interviewt zijn jongere broer Juninho die woensdag een contract tekende met FC Groningen. Daarnaast komt Tom Hiariej aan het woord over zijn contractverlenging en blikken Erwin van de Looi en Hans Hateboer vooruit op het duel tegen ADO Den Haag.

Woensdagmiddag tekende Juninho Bacuna een vierjarig contract bij FC Groningen, een contract dat vanaf komende zomer ingaat. Zijn broer Leandro was speciaal komen overvliegen uit Engeland om bij de contractondertekening aanwezig te zijn en hem te interviewen voor FCG TV over het mooie moment van zijn broertje.
Tom Hiariej verlengde deze week zijn contract met FC Groningen met twee seizoenen. De allrounder is herstellende van een armbreuk en hoopt snel weer aan te sluiten bij de selectie van de FC. In FCG TV vertellen hij en manager technische zaken Peter Jeltema over het hoe en waarom van de nieuwe verbintenis. Daarnaast gaat Jeltema in op het feit dat FC Groningen vanaf volgend seizoen weer een zelfstandig onder-21 team heeft.
Afgelopen zondag maakte Desevio Payne tegen sc Heerenveen zijn debuut in het eerste elftal van FC Groningen. Payne maakt deel uit van de B-kern en debuteerde in de basiself. Dat deed Payne naar behoren. Trainer Erwin van de Looi en Rasmus Lindgren waren na het duel tegen Heerenveen dan ook zeer positief over de 19-jarige debutant.
Komende zondag krijgt FC Groningen in Euroborg ADO Den Haag op bezoek. Winst zou een mooi cadeau zijn voor trainer Erwin van de Looi die woensdag zijn 43ste verjaardag vierde. FCG TV nam woensdag alvast een cadeau mee voor Van de Looi, dat zondag wellicht goed van pas komt. Samen met Hans Hateboer werd er ook alvast vooruitgekeken naar de wedstrijd tegen ADO dat de laatste weken goed presteert.
FC Groningen TV wordt donderdag om 18.00 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 3. De uitzending wordt donderdagavond om 19.30 uur, 23.00 uur en 1.30 uur herhaald op kanaal 3.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend om 9.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de reguliere uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard