string(9) "claudebot"

Aanklager KNVB start vooronderzoek naar Tadic.

Maandag 23 mei 2011 om 14:27

De aanklager betaald voetbal van de KNVB is een vooronderzoek gestart naar een incident rond Dusan Tadic, afgelopen zondag tijdens de halve finale van FC Groningen in de play-offs tegen Heracles Almelo.

Volgens het schrijven van de KNVB is op televisiebeelden te zien, dat er zich tien minuten voor het einde van de door FC Groningen met 2-1 gewonnen wedstrijd een incident voordoet tussen de Serviër en Heraclied Glynor Plet. De betrokken partijen dienen uiterlijk dinsdagmiddag voor 12.00 uur schriftelijke verklaringen aan te leveren in Zeist. Uiteraard zal FC Groningen hieraan gehoor geven.
Beslissen
Op basis van het dossier dat hieruit ontstaat, zal de aanklager betaald voetbal beslissen of er een schikkingsvoorstel komt aan het adres van Tadic, dan wel dat de zaak wordt geseponeerd. FC Groningen plaatste zich zondagmiddag in de eigen Euroborg ten koste van Heracles Almelo voor de finale van de play-offs. De tegenstander in deze eindstrijd is ADO Den Haag, de inzet een Europees ticket voor deelname aan de Europa League.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus