string(9) "claudebot"

“Yes! Ik heb alle handtekeningen!”.

Vrijdag 17 oktober 2014 om 10:33

Het was dondermiddag even dringen geblazen voor de deur van het spelershome in Euroborg, om half twee stond namelijk de jaarlijkse handtekeningenmiddag op het programma.

Ruim 200 leden kwamen samen met hun vader, moeder of opa naar het stadion om oog in oog met hun voetbalhelden komen te staan.
De spelers zaten er klaar voor; in een lange rij achter tafels en met eens stift in de hand.
In kleine groepjes werden de kinderen het spelershome in gelaten. Met grote ogen en zenuwachtige blik zag je de kinderen de tafels afspeuren naar hun favoriete speler. Een onderonsje tussen twee broertjes: “kijk, daar zit Michael de Leeuw”, “ja, en daar is Padt!”
Ruim een uur lang passeren ballen, handtekeningenboekjes, posters, shirts en zelf eigen gemaakte fotocollages de spelers. Er worden foto’s gemaakt met de spelers en hier en daar een praatje.
Aan het einde van de lange rij hebben alle spelers hun handtekening gezet: “Yes! Ik heb alle handtekeningen!” klinkt het vaak. Met glunderende oogjes verlaten de kinderen daarop het spelershome. Zij hebben weer een unieke toevoeging voor hun voetbalverzameling erbij.

Foto’s van de handtekeningenmiddag kun je bekijken in het fotoalbum!

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus