string(9) "claudebot"

NIEUW! Vier je verjaardag bij een wedstrijd van FC Groningen.

Donderdag 26 februari 2015 om 11:32

Het is voor Junior Club leden al langer mogelijk om hun verjaardagsfeestje te vieren in stadion Euroborg, maar nu is er een gaaf nieuw feestjes-arrangement bijgekomen!

Vanaf heden is het mogelijk om een verjaardagfeestje te vieren tijdens een thuiswedstrijd van FC Groningen. Speciaal voor kinderen t/m 12 jaar is hiervoor een arrangement samengesteld:
Samen met 5 vriendjes/vriendinnetjes en 2 begeleiders bezoek je een thuiswedstrijd van FC Groningen. Gehuld in een “jarige” T-shirt kan iedereen zien dat jij jarig bent. Een medewerker van FC Groningen maakt een groepsfoto waarna jullie je plekje op kunnen zoeken.
Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder drinken en iets lekkers, dus iedereen krijgt 2 consumptiemuntjes waarmee je een snack en drinken kunt halen bij een Horecapunt.
In de pauze wordt er omgeroepen dat jij je verjaardagsfeestje viert en het leuke is dat jullie groepsfoto op de grote schermen in het stadion wordt getoond!
Met een officieel feestjes-certificaat heb je een leuk aandenken, zodat je nog vaak aan je feestje terug kunt denken.

Voor meer informatie over het arrangement of om je feestje te boeken, kun je hier klikken.
Natuurlijk is het ook nog mogelijk om het reeds bestaande rondleiding arrangement te boeken, klik hier voor meer informatie daarover.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’