string(9) "claudebot"

Een middag om niet snel te vergeten met Padt en Van Nieff.

Vrijdag 27 februari 2015 om 11:19

Afgelopen donderdag hadden Sergio Padt en Yoëll van Nieff hun middag vrij gepland voor een ontmoeting met een aantal Junior Club leden.

Deze leden hebben in november hun steentje bijgedragen aan de ‘Actie Strooigoed’. Mede door hun bijdrage is er ruim 2.300 euro opgehaald voor maatschappelijk partner Make-A-Wish Nederland.
Als beloning voor hun bijdrage kregen zij een exclusieve uitnodiging voor een Meet & Greet met Padt en Van Nieff. 
Het selecte groepje van 13 leden zat om één uur klaar in een skybox, waar het wachten was op de spelers. Ze moesten even geduld hebben, want Yoëll van Nieff had nog een extra behandeling nodig wegens een blessure.
Tegen half twee was het dan zover, goed gemutst kwamen Sergio en Yoëll de skybox binnen lopen, waarna ze plaatsnamen tussen de kinderen.
Eén voor één mochten de kinderen hun vragen stellen aan de spelers, die soms goed moesten nadenken over hun antwoord. Want tja, wat antwoord je op een vraag als: “wat zou jij veranderen bij FC Groningen als jij de baas was?”
Nadat alle vragen waren gesteld en beantwoord namen de spelers ruim de tijd voor handtekeningen en foto’s en daarmee kwam er een einde aan de Meet & Greet.

Foto’s van de Meet & Greet zijn hier te bekijken!

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’