string(9) "claudebot"

De Shoot-Out van Willem Rietman: alles raak!

Maandag 23 maart 2015 om 13:27

Al maanden keek hij er naar uit; de wedstrijd FC Groningen-FC Twente. Want in de rust bij die wedstrijd zou zijn wens uitkomen, deelnemen aan de Shoot-Out activiteit.

Willem is in november altijd heel druk, dan gaat hij deuren bij langs om pepernoten te verkopen voor Actie Strooigoed. 680 zakjes heeft hij weten te verkopen, de opbrengst is naar Make-a-Wish Nederland gegaan.
In ruil voor zijn bijdrage mocht Willem zelf ook een wens doen en die is afgelopen zondag uitgekomen. Hij mocht deelnemen aan de Shoot-Out en wist beide strafschoppen èn zijn Shoot-Out poging te benutten. Het FC Groningen tenue dat hij droeg mocht hij ook nog eens mee naar huis nemen. Het was voor Willem een dag om niet snel te vergeten!
Voorafgaand aan de wedstrijd FC Groningen-FC Twente liepen er 14 Junior Club-leden met een spelers, scheids- of grensrechter het veld op. De gelukkigen waren:
Mika Muskee, Mikai ten Have, Sven Weisbeek, Duncan Behling, Indy van Spankeren, Stijn Groenhagen, Djurre Laansma, Silvihno Ibrahim, Joey Swama, Dylan Swama, Noortje Danielle Holtvluwer, Enzo Strating, Vincent Stratingh, Robert Martijn Holtvluwer.
Foto’s van de line-up zijn hier te bekijken.
In de rust werd de eerste halve finale gespeeld van de Gasunie Shoot-Out. Alle deelnemers hadden een gelijke score en zijn door naar de finale!
Foto’s van de Shoot-Out zijn hier te bekijken.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’